Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin ömer bey bende 4s var sım kilidi açıldı aldıgım arkadaş tarafından nasıl açtıgını bilmiyorum fakat yaptıgım imei sorgulamasında kayıt bulunamadı demesi bir sıkııntımıdır ilerde kapanırmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteldark

kolay gelsin ömer bey bende 4s var sım kilidi açıldı aldıgım arkadaş tarafından nasıl açtıgını bilmiyorum fakat yaptıgım imei sorgulamasında kayıt bulunamadı demesi bir sıkııntımıdır ilerde kapanırmı...

kayıt dışı demesinin sebebi pasaport kaydının olmamasından kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteldark

kolay gelsin ömer bey bende 4s var sım kilidi açıldı aldıgım arkadaş tarafından nasıl açtıgını bilmiyorum fakat yaptıgım imei sorgulamasında kayıt bulunamadı demesi bir sıkııntımıdır ilerde kapanırmı...

pasaport kaydı yaptırmalısınız yaptırmazsanız kapanır sizinki

aldığınız kişi ile görüşün

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mesajım şurada dursun konuyu kaybetmeyeyim. Hayırlı satışlar.
  • konu takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographerclown -- 24 Mart 2013; 11:27:23 >
  • Selamlar arkadasa yurtdışından hediye gelmiş cihazı satıyor.
    Yalnız cihazda 6.1 güncelleme sonucu(sim kilitte geçti operatör ee) yazıyor. Siz bu sorunu çözebilir misiniz? Ona göre bu cihazı satın almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadasa yurtdışından hediye gelmiş cihazı satıyor.
    Yalnız cihazda 6.1 güncelleme sonucu(sim kilitte geçti operatör ee) yazıyor. Siz bu sorunu çözebilir misiniz? Ona göre bu cihazı satın almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
    Bu arada cihaz pasaport kayıtlı iphone4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoffa -- 24 Mart 2013; 13:50:24 >
  • sayın TCJUDAS sitenizden factory unlock için basvuru yaptım. Bilginize..pm de attım
  • Teşekkürler TCJUDAS telefonum sorunsuz bir şekilde acıldı :)
  • Selamlar hocam. Yakın zamanda bir tanıdığım Amerika'dan gelecek. Başlarda iTouch 5 düşünüyordum fakat iPhone 5 daha cazip geldi ve fikrimi bu yönde değiştirdim. Şimdi Apple Store'dan Verizon, AT&T veya Sprint kontratlı alırsam Türkiye'ye geldiğinde unlock yapılabilir mi? Sorun çıkma şansı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TCJUDAS

AT&T Amerika yasal unlock (MODEL NO sonu LL olan imei 01 ile başlayan)

Sprint Amerika yasal unlock başladı (MODEL NO sonu LL olan imei 99 ile başlayan )

www.kilitsiz.com Kredi Kartı İle Ödeme Seçeneği

bayilik bölümümüzwww.anahtarbayi.com

selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
    yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
    iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
    iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

www.kilitsiz.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

abi cep numaran mesgul calıyo sonra sms geliyo telefona...austria three operatoru factory unlock yapılabiliyomu ?? kilitsizden baktım ama yok sanırım..belki farklı bi serverdan falan yapılabiliyordur diye pm atıp bilgi almak istedim.. iphone 4s telefon..bilgi verirsen sevinirim olup olmadıgını ve oluyorsa fiyat bilgisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Báistídhubh

Selamlar hocam. Yakın zamanda bir tanıdığım Amerika'dan gelecek. Başlarda iTouch 5 düşünüyordum fakat iPhone 5 daha cazip geldi ve fikrimi bu yönde değiştirdim. Şimdi Apple Store'dan Verizon, AT&T veya Sprint kontratlı alırsam Türkiye'ye geldiğinde unlock yapılabilir mi? Sorun çıkma şansı var mı?

at&t dışında bi operatörden almayın unlock işi masraflı ve verizonda da sprintte de unlock servisi kapalı şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

quote:

AT&T Amerika yasal unlock (MODEL NO sonu LL olan imei 01 ile başlayan)

Sprint Amerika yasal unlock başladı (MODEL NO sonu LL olan imei 99 ile başlayan )

www.kilitsiz.com Kredi Kartı İle Ödeme Seçeneği

bayilik bölümümüzwww.anahtarbayi.com

selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
    yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
    iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
    iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

www.kilitsiz.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

abi cep numaran mesgul calıyo sonra sms geliyo telefona...austria three operatoru factory unlock yapılabiliyomu ?? kilitsizden baktım ama yok sanırım..belki farklı bi serverdan falan yapılabiliyordur diye pm atıp bilgi almak istedim.. iphone 4s telefon..bilgi verirsen sevinirim olup olmadıgını ve oluyorsa fiyat bilgisi..

4S 16 gb ise açılır

• Fiyatı nedir abi ?? Avusturya three operatörü 4s 16gb telefon..bilgi verirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşı telefonla aradım yaklaşık 1 dakika içinde bütün işlemimi çözdü inanılmaz iyi niyetli sonuna kadar kefilim kesinlikle insanla iletişimi süper böyle insanlar lazım foruma tşekkürler...
  • iphone aksesuarlarınızı ücretsiz almayı unutmayın
    kilitsiz.com olarakwww.bedavaaldim.net e sponsor olduk iki hafta (belki +1 daha) sponsoruz
    siteden alacağınız tüm ürünler ücretsiz kapaktan ekran filmine şarj cihazından usb kablolarına varıncaya kadar onlarca çeşit
    kargo ücreti alıcıya ait (6.90 TL)

• Merhaba Ömer bey. Annem ve Babam yakında Bulgaristan'a gidecek. Oradaki kuzenimde iphone 4s var ( 200 dolara alınmış ) amerikadan getirtme. Benim içinde getirebilir sanırım. Kendim için getirtsem, Türkiye'de hangi şartlarda kullanabilirim? Hatırladıgım kadarıyla o siminin değişik ( kesilmiş ) olduğunu söylemişti. 4s veya 5 çokta fark etmez yeterki rahatlıkla açtırıp kullanabileyim. Unlock ücreti pek umrumda değil doğrusu 200 dolara ip5 alabildikten sonra. mesajımı alıntılayıp yardımcı olursanız çok sevinirim. Bide bu pasaport kaydı ne oluyor? Amerikan pasaportu olması şart mı ? Ailecek hepimiz çifte vatandaşız ( bulgaristan ). Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Amerika iphone imei numarası 01 ile başlarsa 60 liraya açılıyor

• quote:

anahtarbayi.com bayi bölümüdür o bölümün sözleşmesini okuyarak kayıt oldunuz bayi bölümü için yüklenen kredi sadece o bölümde kullanılır iadesi mümkün değildir.Başkasına devredilemez

bu bir öneri değil imzaladığınız şartlar gereği mecburiyettir.

bu güne kadar bayi fiyatına açtırdığınız iphone lar için aldığınız %40 ile %60 arasındaki indirimler için gereken şart kredi yüklemek ve bunu kullanmaktır.
    size bunu çeşitli şekilde anlatmaya çalıştık
    iade talebi isterseniz bu güne kadar açtırdığınız tüm işlemler (toplam 92 adet) kilitsiz.com fiyatından hesaplanacak ve aradaki fark size fatura edilecektir.
    üyelik ve bayi bölümü şartlarını iyice okuyun.

ne alaka ya sen bana telefonda söylediklerini neden yazmıyorsun buraya

başka arkadaşına devret falan demiştin buradaki yazında başkasına devredilemez diyorsun en az üç ay dediğin yasal olmayan geçici pasaport kayıtları da 10-15 günde kapandı onun için seni sorumlu tutmadık.
    kesin açılır dediğin uk tmobile iphone4s ve 5 sim kilit için yüklemiştyim bakiyeyi açılmadı
    dikkat ettiysen çoğunlukla operatör sorgulama yapıyordum sisteminden ancak daha uygun biryer bulduğum için artık yapmıyorum çünkü piyasadaki en pahalı sistem sana ait ancak verdiğin bir güven vardı ona aldandım

artık sizin sistemle çalışmak istemiyorum
    neyse uzatmaya gerek yok
    sözleşmeye uyalım ve şöyle yapalım ben sana bağışta bulunayım güle güle harca
    ramazanda ziyafet çek anahtarbayi ve kilitsiz.com daki üyeliklerimi de sil sana zahmet

• güle güle harcayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_01 -- 5 Temmuz 2013; 11:42:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.