Şimdi Ara

İphone X için gsm mi yoksa global mı indireceğim ?(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temiz kurulum için ipsw den dosya indireceğim. Cihaz tr garantili Global mı yoksa Gsm olanını mı indireceğim ?

A1901 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 11 Mayıs 2019; 3:45:7 >

• Merhaba. Gsm olanı indirmeniz gerekli.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Doğru indirmişim teşekkürler.

Bu arada temiz kurulumu şarj sorunu için yaptım. 11 aylık iphone x pil seviyesi 86 gözüküyordu. Temiz kurulum yaptıktan sonra pil seviyesi 89 a çıktı.
  • Rica ederim. Benimde X 17 aylık yüzde 87. Evet temiz kurulumdan sonra artıyor ama sonra hemen eski haline geliyor bende öyle olmuştu birkaç kez yaptığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Rica ederim. Benimde X 17 aylık yüzde 87. Evet temiz kurulumdan sonra artıyor ama sonra hemen eski haline geliyor bende öyle olmuştu birkaç kez yaptığımda.
    Benim şarj gayet iyiydi hocam. Ahize sorunu yüzünden garantiye verdim ekranı değiştirmişler garantiden geldikten sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı bir günü bile çıkarmıyor. Temiz kurulum yaptım bakalım hala aynı şekilde devam ederse mecbur vericem geri
  • Anladım enteresanmış. Umarım düzelir.
  • Sarj sorununuz duzeldi mi burdan paylasirsanz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Benim şarj gayet iyiydi hocam. Ahize sorunu yüzünden garantiye verdim ekranı değiştirmişler garantiden geldikten sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı bir günü bile çıkarmıyor. Temiz kurulum yaptım bakalım hala aynı şekilde devam ederse mecbur vericem geri

Alıntıları Göster
    Takarken bataryayı zedelemişlerdir. Ekran ve bataryayı aynı anda değiştirmeden kolay kolay ayar tutmuyor yeni cihazlar.
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    hocam sanki eskisine göre daha iyi fakat 1-2 ay içinde vermeyi düşünüyorum.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimal dediğiniz gibi galiba. Sensörde de sıkıntı var gibi vereli 2 ay oldu daha biraz daha geçsin de vericem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.