Bildirim
İphone X için gsm mi yoksa global mı indireceğim ?(ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba. Gsm olanı indirmeniz gerekli. -
Doğru indirmişim teşekkürler.
Bu arada temiz kurulumu şarj sorunu için yaptım. 11 aylık iphone x pil seviyesi 86 gözüküyordu. Temiz kurulum yaptıktan sonra pil seviyesi 89 a çıktı. -
Rica ederim. Benimde X 17 aylık yüzde 87. Evet temiz kurulumdan sonra artıyor ama sonra hemen eski haline geliyor bende öyle olmuştu birkaç kez yaptığımda. -
Benim şarj gayet iyiydi hocam. Ahize sorunu yüzünden garantiye verdim ekranı değiştirmişler garantiden geldikten sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı bir günü bile çıkarmıyor. Temiz kurulum yaptım bakalım hala aynı şekilde devam ederse mecbur vericem geriquote:
Orijinalden alıntı: -tayfun-
Rica ederim. Benimde X 17 aylık yüzde 87. Evet temiz kurulumdan sonra artıyor ama sonra hemen eski haline geliyor bende öyle olmuştu birkaç kez yaptığımda. -
Anladım enteresanmış. Umarım düzelir. -
Sarj sorununuz duzeldi mi burdan paylasirsanz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takarken bataryayı zedelemişlerdir. Ekran ve bataryayı aynı anda değiştirmeden kolay kolay ayar tutmuyor yeni cihazlar.quote:
Orijinalden alıntı: Btuhan35
Benim şarj gayet iyiydi hocam. Ahize sorunu yüzünden garantiye verdim ekranı değiştirmişler garantiden geldikten sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı bir günü bile çıkarmıyor. Temiz kurulum yaptım bakalım hala aynı şekilde devam ederse mecbur vericem geri
Alıntıları Göster -
hocam sanki eskisine göre daha iyi fakat 1-2 ay içinde vermeyi düşünüyorum. -
Hocam büyük ihtimal dediğiniz gibi galiba. Sensörde de sıkıntı var gibi vereli 2 ay oldu daha biraz daha geçsin de vericem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X