Bildirim
Iphone x batarya degisimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Apple destek ile iletişime geçersen sana orijinal batarya takılı olup olmadığını söylerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisi olmayan cihazlar içinde öğrenebilir miyiz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenirsiniz sanırım öyle bir kısıtlama yok. Zaten ücretsiz bir uygulama indirip deneyin.quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
Garantisi olmayan cihazlar içinde öğrenebilir miyiz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 8'i Kasım 2017'de aldım. 1,5 yıldır saatler süren video çekimlerinden oyunlara kadar her şeyle yordum cihazı şu an %84 pil sağlığı var. Az kullanılmış bir X'in %96 görünmesi normal. Tabi siz yinede apple destek ile görüşün kafanız netleşsin. -
Pil degisince Face ID niye bozulsun, nerden cikiyor bu sacmaliklar. Ben Aralikta Pili degistirdim Pil orani %90 a düstügü icin ve yilbasina kadar yari fiyatina diye, hicbir sorun yok. Pilin degistigini anlayamazsin, sonucta Apple degistiriyor pili.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iki iphone birbirine aktarma
- nano ekran koruyucu nedir
- iphone wifi bağlanıyor ama internet yok
- iphone sessize alma tuşu bozuldu
- en iyi kılıf markaları
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi magsafe powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X