Arkadaşlar önceden Wi-Fi ile bağlanırken hiçbir sorun yoktu fakat bir ara Wi-Fi ağımdan uzaklaştım ve sanırım otomatik olarak bağlantı koptu. O zamandan sonra bir daha bağlanamadım. Benim ağım dışındaki diğer ağları görüyor fakat benim ağımı görmüyor. Kapatıp açtım, Wi-Fi bağlantısını kapatıp açtım fakat yine bir değişme yok. Yardım edin lütfen. Şimdiden Teşekkürler.
Ayarlar - Genel - Sıfırla - Ağ Ayarlarını Sıfırla
Bir de bu yöntemi deneyin.
Bir değişme yok. Alt komşunun Wi-Fi ağını görüyor ama benim kendi ağımı görmüyor. Herhangi bir darbeye de maruz kalmadı niye böyle oldu anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: SmachingCube
Bir değişme yok. Alt komşunun Wi-Fi ağını görüyor ama benim kendi ağımı görmüyor. Herhangi bir darbeye de maruz kalmadı niye böyle oldu anlamadım.
Modemde sorun olabilir mi? Bilgisayardan modeme kablosuz bağlanıp sinyal gücüne bakarsanız belki modemin sinyal seviyesi düşük olabilir.
Modeme resetde attım. Fakat sonuç yine değişmedi. Dediğinizi yapamadım çünkü bilgisayarım masaüstü. Herkesin ağını görüyor bir benimkini görmüyor. :/
Merhaba sizin modeme başka bir cihaz ile bağlanmayı deneme imkanınız var mı? Sorun bence modemde saygılar.