Şimdi Ara

IPhone Wi-Fİ seçeneği inaktif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışından 3G Iphone getirttim. İlk açıtığımda Wi-Fi seçeneği seçilebilir durumdaydı fakat ağları görmüyordu. Update yapınca düzelir düşüncesiyle update yaptım. Şu anda wi-fi seçeneği in aktif olarak gözüküyo hani windosta seçilemeyen bölgeler gibi gri şekilde. Servisi aradım ilk önce 80 TL ye program yükeriz oda olmadı parça değişir filan dedi. Başından böyle bi olay geçen varmı.?Bide 80 tl ye yükleyecekleri programı kendim yüklemeyi deneye bilirmiyim. Programı yüklerken bi tehlike yaratırmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgs1111 -- 8 Temmuz 2009; 19:19:54 >

• yok mu bi fikri olan ?
  • Program ve servisten önce telefonda ayarlara girip genel sekmesinden sıfırla diyin ve oradan ağ ayarlarını sıfırlayın. Düzelmezse mesajın devamını okuyun.

Wi-Fi açıp kapatan programlar bildiğim kadarıyla jailbreakli telefonlara kurulabiliyor. Ki kesin çözüm olacak diye bir garanti de yok. Bildiğim iki program var. İsimlerini yazayım. Biri bossprefs öteki de sbsettings. Telefonunuza jailbreak yaparsanız deneyebilirsiniz.
  • birde bluetooth ve telefon ozelligini kontrol et en son bu sorunla karsilastigimda virginize islemi yapmistim 2 yil kadar once
  • Atacakları yazılım bildiğin firmware den öteye geçmeyecek büyük ihtimal. 80 tl diye verdiği fiyat ise muhtemelen donanımsal müdahele içindir. wifi sorunu büyük bir ihtimal donanımsaldır. Ama sen bir bossprefs i dene. Olmazsa işi bilen birine götür yaptır
  • sorun basebandde ise degistirirler 80 liradan da fazla tutar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Program ve servisten önce telefonda ayarlara girip genel sekmesinden sıfırla diyin ve oradan ağ ayarlarını sıfırlayın. Düzelmezse mesajın devamını okuyun.

Wi-Fi açıp kapatan programlar bildiğim kadarıyla jailbreakli telefonlara kurulabiliyor. Ki kesin çözüm olacak diye bir garanti de yok. Bildiğim iki program var. İsimlerini yazayım. Biri bossprefs öteki de sbsettings. Telefonunuza jailbreak yaparsanız deneyebilirsiniz.

İlk önerin işimi gördü
    Çok çok teşekkür ederim,
    Hort oldu ama napalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wİ-Fİ Kullanıcı sınırlama?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Program ve servisten önce telefonda ayarlara girip genel sekmesinden sıfırla diyin ve oradan ağ ayarlarını sıfırlayın. Düzelmezse mesajın devamını okuyun.

İlk önerin işimi gördü
    Çok çok teşekkür ederim,
    Hort oldu ama napalım

Hocam neredeyse 3.5 yıllık mesaja alıntı yapmışsınız. Yazdığım mesajı bile zor hatırladım. İyi ki mesajın devamını uygulamamışsınız çünkü artık o programlar çalışıyor mu çalışmıyor mu bir fikrim yok. 2 yıldır iPhone bile kullanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

İlk önerin işimi gördü
    Çok çok teşekkür ederim,
    Hort oldu ama napalım

Hocam neredeyse 3.5 yıllık mesaja alıntı yapmışsınız. Yazdığım mesajı bile zor hatırladım. İyi ki mesajın devamını uygulamamışsınız çünkü artık o programlar çalışıyor mu çalışmıyor mu bir fikrim yok. 2 yıldır iPhone bile kullanmıyorum.

1 haftadır bu sorunu yaşıyordum ve sebebini bulamadığım iin sinir olmuştum,sizin çözümü deneyince,işe yaradı,
    Bu sorunu yaşayan birinin de işine yarayabilir diye cevap yazdım,
    Dedigim gibi hort oldu biraz :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk önerin işimi gördü
    Çok çok teşekkür ederim,
    Hort oldu ama napalım

1 haftadır bu sorunu yaşıyordum ve sebebini bulamadığım iin sinir olmuştum,sizin çözümü deneyince,işe yaradı,
    Bu sorunu yaşayan birinin de işine yarayabilir diye cevap yazdım,
    Dedigim gibi hort oldu biraz :(

Önemli değil ne demek. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.