Şimdi Ara

iPhone Wallpaper demo video klip paylaşım&örnekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Legal klip vb medyaları bu başlık altında toplayıp paylaşalım.Kendime ait bir kaç medyadan rip ledim Promo olanları (youtubede de baktım .Flash versiyonları var.Yani copyright problemi yok)

iPhone göre decode ettigim bir kaç klip ile hemen başlıyayım (Not : linkleri ters klik ile çıkacak olan 'save as'/farklı kaydet komutu ile download edebilirsiniz) Benim sitedeki public folderımın web trafiği içinde fazla sorun olmasın&limit aşımı problemi yaşamıyayım diye de düşünerek maks kaliteye taşımadım ama rahtlıkla söyliyebilirimki : iPhone nunuzu demo etmek istediğiniz zaman gurur duyabileceğiniz kaliteye sahipler.

- PJ's King Kong fragmanı : King Kong

- Benim çok beğendiğim bir kliptir : All is full of love

- Mükemmel bir konser&akustik : Send me an Angel

- Pek fazla bilinmesede : The power of goodbye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 9 Kasım 2007; 0:33:54 >

• hangi programla convert ediyosun?
  • Slm Vip arkadasim.
    Butun paylasimlarin icin COK COK tesekkurler.
    Konuyla ilgili bir sorum olacak biliyorsan ve cevaplarsan sevinirim

Leopar bildigin gibi yeni cikti ve iMac ve MacBook'uma upgrade yapmaksizin hem de uzun suredir temizlememistim vs. kurdum. iTunes'ta, iPhone icin olusturdugum butun Video, MP3 ve iPhoto listeleri vs. hepsi silindi haliyle... Ama iPhone'da duruyor. Gordugum kadariyla iTunes sadece TEK YONLU (Mac ten iPhone'a) sync yapiyor. Onlarca iTunes formatinda ve HD kalitesinden cevirme yani kisaca yuksek MB'li videolar var. (Bu arada bunlari da paylasmak isterim ama yaklasik 40-110 MB araliginda nasil yapacagim bilmiyorum). Bunlari nasil tekrar Mac'a aktarabilirim. Hadi fotograflarin yedekleri var sorun degil ama.. Muzikler de neyse... Ama Convert icin Videolarla cok ugrasmistim yedekleri de yok. Zaten olmazsa mecbur yine convert edecegiz ama belki bi kolay yolu vardir diye sorayim istedim.

Verdigin iDisk video linkleri icin de tsk Scorpion SEVMEM AMA digerleri harika ...

Bu arada bir ustteki arkadasa da cevap olmasi acisindan ben Mac'te, CONVERT icin VISUAL HUB programi var onu tercih ediyorum. Cok fonksiyonel ve kolay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 8 Kasım 2007; 17:12:07 >

• Cok faydalı bir konu bence bide iphone oyunları programları olarak genısletırsek dahada guzel olur Kısmetse bi aksilik cıkmazsa bu hafta sonu bende bir iphone sahibi olucam dolayısıyla bende oyun wallpaper video arayısı ıcıne gırıcem inş. bu konuya ilgi dahada cok artar
  • İPhone Divx, avi formatındaki videoları oynatabiliyor mu? yoksa sadece mp4 desteğinden ibaret mi?
  • duro29 : Şu başlıkta yazdığım gibi : DVD rip video çevirimi
    Windows kullanıyorsanız ek olarak : Cucu soft iphone video converter
    Ben Mac altında DVD rip için Handbrake kullanıyorum harika bir program (Win versiyonuda var üstteki linke bakın)
    Normal videolar içinde Quick time Pro ya da Visual Hub.

c_scorpion: Estağfurullah Vallahi şu an için manual olarak nasıl extract edilir bende bilmiyorum(hiç uğraşmadım) ama öneri : iFuntastic ile bağlanıp dosyalara bakmayı denedinizmi?

a.candemir: Oynlar vb zaten hali hazırda her yerde bol miktarda var listeye bakmanız yeterli ama iyi oyun varmı derseniz? Hayır yok derim.

BeBeto18 : SSS de yazmış olduğum gibi : Hayır Divx ve Avileri direkt olarak oynatmaz.

• Size soru sordugum gecesi henuz sizden cevap gelmeden iFuntastic ile hemen hemen BUTUN KLASORLERI taradim ve bir klasorde, butun MP3 ve videolarin oldugu dosyalara ulastim fakat hepsine kendine gore isim vermis iPhone. Ve data transferinde sorun yasadim yani fotolari aktariyo ama videolarda sorun var. TEKRAR deniycem ama kolay bir yol yok henuz benim de gorebildigim kadariyla... Kaldi ki temel sorun. Mac'e format attigimizda, iPhone verilerini Mac'e tek tarafli aktarabilmek. Ona da bi cozum bulmamiz gerekecek gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera İçin Video Downloader
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten hiç düşünmemiştim bunu araştıracağım müsbet bir sonuç olursa sizede bildireceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: c_scorpion

Size soru sordugum gecesi henuz sizden cevap gelmeden iFuntastic ile hemen hemen BUTUN KLASORLERI taradim ve bir klasorde, butun MP3 ve videolarin oldugu dosyalara ulastim fakat hepsine kendine gore isim vermis iPhone. Ve data transferinde sorun yasadim yani fotolari aktariyo ama videolarda sorun var. TEKRAR deniycem ama kolay bir yol yok henuz benim de gorebildigim kadariyla... Kaldi ki temel sorun. Mac'e format attigimizda, iPhone verilerini Mac'e tek tarafli aktarabilmek. Ona da bi cozum bulmamiz gerekecek gibi...
  • ya arkadaşlar lütfen artık biri kesin bişi söleyebilirmi.. amerikadan iphone 399$ + vergilerle toplam 420-430$ a mı alınıyor? bakınız bu linkteki yazıya göre 60×24=1440$ ödemek şart???? lütfen biri yardımcı olsun amerikadan alırım diye düşünüyordum ama bu şartlarda doğubanktan almak daha cazip gibi? amerikadan alan arkadaşlar ne kadara aldığını paylaşırlarsa sevinirim. bu yazıdaki AT&T sözleşmesi olayı gerçekmi? birde forumda başka bişi daha okudum. artık nakit olarak alınamıyormuş iphone kredi kartı mecburmuş. we hediye olarak alınmasıda kalkmış filan tam anlamadım ama.. bu konuda bilgisi olanlar lütfen acil cevap atın amerikaya haftaya gidicem alıyımmı almayayımmı karar veremedim??

• vip, tesekkurler...
    denizwaterben kendim aldim. Makina icin 399 arti vergisini oduyosunuz sadece.. Geriye kalan taksitler AT § T firmasi ile yapilacak olan sozlesmenin geregi odenecek olan para... Eger telefonu kirdirmayi dusunuyorsaniz onu odemenize gerek yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: c_scorpion

vip, tesekkurler...
    denizwaterben kendim aldim. Makina icin 399 arti vergisini oduyosunuz sadece.. Geriye kalan taksitler AT § T firmasi ile yapilacak olan sozlesmenin geregi odenecek olan para... Eger telefonu kirdirmayi dusunuyorsaniz onu odemenize gerek yok!

teşekkürler peki kredi kartı mecburmu? burada kullanacağıma göre kırdırcam. at&t ye para ödememek için satıcıya iphone u hediye olarak alıyorum demekmi gerekiyo? bişey sölemesekte olurmu? hediye olarak almak artık olmuyo diye saçma bişi duydum en son güncel olaylar nasıl biliyormusunuz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.