Şimdi Ara

İphone vs Diğer Telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Lg G2 kullanıyorum ki 4 yıl oldu zamanının en iyi telefonu sayılabilirdi aldım ki memnunum.
    Üniversiteye giderken yeni telefon almak istiyorum.
    Microsoft Surfacephone beklesemmi
    neden se samsunga güvenmiyorum ip7s beklesem 3,5 bin vericam değer mi ki ip6s alsam 2,5 bin vericam 2,5 bine note alabilirim

bana telefon önerin piyasayı çözemedim

Edit1
    Sosyal medya kullanmıyorum
    arama-whatsapp
    bol bol internet-dizi-film-video

bütçe max 3000
    öncelik uzun süreli stabilite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BF9CAADB -- 24 Ocak 2017; 18:10:28 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Biraz büyük gelebilir ama note5 olmadı moto z.
  • Arkadaşım merhaba. Uzun süreli android deneyiminden sonra ios kullanımına alışmak zor olabilir. Ayrıca sosyal medya ve iletişim uygulamaları ile kamerayı çok kullanacağınızı öngörerek iphone tavsiye etmem size. Batarya ve kamera açısından sizi tatmin etmeyebilir. Ama iphone da karar kıldıysanız 6s güzel ürün. 7 almak bence şuan için anlamsız.

Android olarak samsung s7 veya s7 edge tavsiye ederim. Daha düşük bütçe ile s6 edge şu aralar 1950 tl civarında ve sizi uzun zaman memnun eder. Samsung dışında Huawei p9 inceleyebilirsiniz.
  • Hocam tüm markaları deneyimledim şuana kadar samsungun dan appleina meuziden leecosuna.Suanda tüm telefonlar ust düzeyde pek bi fark yok apple olsun Samsung da olsun.Kullanim amacınız önemli sade kullanıyorsanız apple dusunebilirsiniz.Ama tasarım ekran renk kalitesi kamera ve pile önem veriyorsa niz Samsung note 5 s6 edge plus veya s7 edge öneriyorum.İphone 6s ile 7 32gb arasında çok önemli göze çarpan farklar yok çünkü yüksek kapasitelisini almalısınız.En son iPhone 7 siyah ve rose goldunu denedim.Rose gold olan 1 saat kullanım sonucu kafayı yedi resetlemeye başladi.ücret iadesi aldim.Bozdurma veya çok temiz ikinci el s7 edge falan 1900 2100 civarı alabilir siniz 1000 lirada cebinize kalir.Simdiden her ne alacaksaniz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes1516 -- 17 Ocak 2017; 2:35:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.