Merhabalar. Kararsız kaldığım bir konuda size danışmak istedim. 4-5 aydır Bimeks'ten alınma 16GB iPhone 5C kullanıyorum. Aldığım gün spigen kılıf aldığım için en ufak kusuru olmadığını söyleyebilirim. Fatura, kutu vs her şey duruyor. Gözlemlediğim kadarı ile 1000 ile 1200 lira arasında alıcı buluyor gibi.
2. olarakta 16GB iPad Mini Retina 3G kullanıyorum. Bu cihazda Bimeks faturalı, 8-9 aylık yine kılıflı tertemiz bir cihaz. Bu cihazda 900-1100 lira arası gibi gözlemledim.
Ayrıca evde yine 16GB iPad 3 Wifi modeli var. Bunu annem kullanıyor. Köşelerinde ufak deformeler var ancak alet sapasağlam. Bu üründe faturalı ancak tahminen 2 yıl olmuştur ya da olmak üzeredir.
iPhone'umu satıp yanında hangi iPad'i satmam mantıklı olur? Ve 1 iPhone 1 iPad satıp 64GB iPhone 6+ almak sizce nasıl fikir? Tabi üzerine kılıf ile birlikte 1000 lira eklemek durumunda kalacağım.
Yorumları bekliyorum, teşekkürler.
saçmalık hem o kadar etmez para biriktir seneye zaten bir ust model cikinca alirsin hem hatalari da giderilmis olur o zamana kadar ayda 140-150 kenara atsan 5c yide satinca alirsin ipadin de yaninda kalir su an seni idare eder zaten ikiside hemde 1000 tl bi anda gitmez cepte kalir