Şimdi Ara

iphone ve ipad'de ideefixe e-kitap'ı okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • txtr ile ideefixe kitaplarını okurken türkçe karakterlerde hiçbir sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

idefiix 1 kasım 2010 itibariyle iPad uyumlu ve iTunes üzerinden kitap satışına başlayacağını dünkü haberinde duyurdu. bekliyorum. Kaynak: Radikal Gazetesi

Yani doğal olarak iBook's uyumlu kitap satışına başlıcak ve iPhone'danda okuyabilicez.. Benim merak ettiğim eski satın aldığımız kitaplar için bi yöntem düşünüyolar mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLea

quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

idefiix 1 kasım 2010 itibariyle iPad uyumlu ve iTunes üzerinden kitap satışına başlayacağını dünkü haberinde duyurdu. bekliyorum. Kaynak: Radikal Gazetesi

Yani doğal olarak iBook's uyumlu kitap satışına başlıcak ve iPhone'danda okuyabilicez.. Benim merak ettiğim eski satın aldığımız kitaplar için bi yöntem düşünüyolar mı..

Bence iBooks yerine kendi iBooks tarzı programlarını yapıp o program üzerinden kitap satışı yapacaklardır...
  • arkadaşlar bu soruna çare doğdumu?
  • Peki aldığım tek e kitabı 2 ipadde değerlendirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  • e-kitap'lar bilgisayara .pub olarak kaydedilen dosyalar.
    bu dosyaları yükleyebildiğiniz her cihazda uygun bir okuma programı varsa kullanabilirsiniz.
    yani cihaz kısıtlaması yok.
  • adobe digital editions ve epuube removal programını pc ye kurun. idefix den indirdiğiniz kitaplar adobe a gelsin, sonra epuube removal ile onları dışarıya istediğiniz gibi atı.

bu arada clibe kurmak da ekitap meraklıları içn gereklidir, belirtelim.

artık stanza da mı okursunuz ibooks da mı adoe reader da mı size kalmış.
  • Arkadaşlar yapabilen varsa detaylı bir şekilde anlatabilirmi?Ben ibooks'tan okumak istiyorum.Kendi uygulamalarından okumak için internete girmek mecburiyeti var mı?Bilgisayarımında işletim sistemi mac o yüzden her program olmayabiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum.
  • motorkiran arkadaşımızın dediğini yapınca sorunu hallettim.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.