Şimdi Ara

iPhone Uygulama Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizden bir uygulama önerisinde bulunmanızı isteyecektim..
    telefondan CAPS yapabileceğim bir uygulama var mıdır acaba ? fotoyu alıp altına Caps yazıcam bu şekilde bir uygulama ? ücretli ücretsiz farketmez ama ücretsiz olursa daha makbul olur.. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

Merhaba arkadaşlar sizden bir uygulama önerisinde bulunmanızı isteyecektim..
    telefondan CAPS yapabileceğim bir uygulama var mıdır acaba ? fotoyu alıp altına Caps yazıcam bu şekilde bir uygulama ? ücretli ücretsiz farketmez ama ücretsiz olursa daha makbul olur.. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

benim bildigim birkac program var...
    Typogram ve photonoter uygulaması cektigin fotoların herhangi biryerine yazı yazarsın..Halftone uygulaması var..buda ise fotoları karikatür gibi yazı yazmanı sağlar..
    artık hepsini dene hangisini istersen onu kullanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

Merhaba arkadaşlar sizden bir uygulama önerisinde bulunmanızı isteyecektim..

benim bildigim birkac program var...
    Typogram ve photonoter uygulaması cektigin fotoların herhangi biryerine yazı yazarsın..Halftone uygulaması var..buda ise fotoları karikatür gibi yazı yazmanı sağlar..
    artık hepsini dene hangisini istersen onu kullanırsın..

halftone sanki daha iyi gibi onu bi deneyeyim.. aslında kapsamlı paint gibi programlar yok mu ?

• Pe-fotolr diye bi program var kullanışlı baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caps için PhotoString dene bence zevkli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skitch tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Skitch tavsiyemdir

Baktım da aslında fotonun altına kırmızı yapıp üstüme beyaz yazı yazmak.. bunu tam karşılayan program yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulama önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.