Şimdi Ara

iPhone'unu 120 HZ'de Kullanmak İsteyenler Gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
109
Cevap
10
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt

    hz farkını anlamayanlar göz doktoruna gitsin muhtemelen mallarına toz kondurmamak için diyolardır 100 hz panel tv var bizde 90 yaşındaki ninem bile sizin televizyon daha güzelmiş yağ gibi gidiyo banada alalım diyo :D telefonu 144 e aldım 1 kere almaz olaydım 60 da donuyo sanki

  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

    Telefon model ve sürümü nedir ben hala daha yapamadım :D

  • Yalnız promotion denilen sistemin asil özelliği bu apple 14 pro serisi ekranların sabit 120 hz çalıştığını hiç bir zaman iddia etmedi diye biliyorum hatta tanıtımda bile özellikle promotion özelliğini bastıra bastıra anlattılar sabit hz yerine değişken olarak çalıştığını bunun da pil tuketimine vs faydası olduğunu. Yukarıda arkadaşların dedigi gibi lock launcher uygulamasını indirdim dinamik adaya hz gösteren kısmı ekledim ve inceledim. mesela Twitter’a girdiğim anda ekran 120hz sabitleniyor diğer uygulamalarda mesela Instagram ekran geçişlerinde hikaye geçişlerinde anlık olarak 120 görüyor veya ana ekranda saga sola kaydirirken parmağınızı üzerinde basılı tuttuğunuzda 120 de çalışıyor. Yani sistem zaten apple taahhüt ettiği gibi gayet güzel çalışıyor sorun nedir ben tam olarak anlayamadım. Arkadasim 13 kullanıyor sabit 60 hz onun ekranıyla 14 pro ekranı arasında uçurum denecek düzeyde tazeleme hızı farkı var zaten. Telefonu elinize aldığınızda çok bariz bir şekilde göze batıyor. Benim şahsi düşüncem uğraşmışsınız ama hiç gereği olmadığı yönünde. Zaten sabit ekrandaki görüntünün 120 hz olmasının veya 60 hz olmasının pratikte hiç bir farkı yok gördüğünüz görüntü açısından hareketlerince sistem otomatik olarak yükseliyor tazeleme hızını ihtiyaç duyulan ölçüde.




  • Biz de zaten sabitlemiyoruz 120ye hiçbir şekilde çıkmıyor 120ye çıkartıyoruz 1-120 arası çalıştırıyoruz


    120 Göstermesi 120 olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki hatalı ölçüm yapabiliyor. Destekleyen 1-2 uygulama harici çıkmıyor ayarlarda aşağı yukarı kaydırdığınızda belli oluyor ayarlar uygulamasında bile çıkartmıyolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 5 Şubat 2023; 15:56:14 >
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    13 Pro 16.3 Hocam telefon ve sürüm farketmiyor
  • Benimde 120 hz standart veriyor. Bu işlemleri yapmaya gerek kalmadan. Fakat kafama birşey takıldı. Cihazda durduğu yerde 1 hertz e düşmesi gerekmiyor muydu? Menü içerisinde durduğu yerde dahi sabit 60 a bekliyor. 1 hertz e düşmesi gerekmiyor muydu?
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla yalnızca hep açık ekrana geçince 1 Hz'ye düşüyor. Menü içerisinde durduğunuzda 10 Hz'ye kadar düşebiliyor. Ben de yükleyip denedim ama 60 Hz altına düşmedi. Demek ondan Pro'nun şarjı dayanmıyor. :)

  • Konuyu okursanız her şeyi detaylıca açıkladım bunun sebebi dahil, program 60ın altını algılayamıyor


    @anatolianwarrior @Jeff Bezos

  • Hocam batarya‘ya etki ediyordur degilmi tam 120‘ye cikarsa bu sekilde?
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

    Ben gözle görülür bir etki fark etmedim. Sonuç olarak 120ye kilitlemiyoruz, eskiden 1-80 arası yoğunluklu çalışırken şuan 1-120 arası yoğunluklu çalışıyor. Etki etse bile bu etkiye değer ama  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 5 Şubat 2023; 21:48:1 >
  • @Jeff Bezos hocam program 60 altını algılayamıyormuş :) bunu aşgılayacak bir program yokmu acaba. Ben 14 pro serisinin sadece AOD modundamı sadece 1 hertz e düşürdüğünü merak ediyorum.

    @Çetooooo Eyvallah hocam teşekkürler. Bu uygulamayı yapmadanda 120 hz görüyor gösteriyor bende. 1 hertz e ne zaman düşüyor asıl onu merak ediyorum.
  • İphone çok iyi yea, Pili uzun gidiyor ;dedirtmek için Apple in yaptığı bir saçmalık...
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

    Bunu yapmadan ayarlar menüsünde vs hızlı bir şekilde aşağı yukarı yaptığınızda 120 gözükemez gözükürse programın hatasıdır Apple'ın limiti var yazılımda.


    60ın altını şuan için bilgisayar ile görebiliyoruz, 13 Pro'lar 10 Hz'e düşüyor ekranda aksiyon olmadığında 14 Prolar da muhtemelen 10 veya 1e düşüyordur. 1 Hz sadece AOD için mi geçerli henüz bilemiyorum belki sadece AOD modunda 1 hz normal ekran açıkken 10 Hz'de duruyordur.

  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

    Anladım teşekkürler bilgi için. Programın hatasımıdır bilemiyorum ama 120-80-60 arası gidiyor programla. Banada az geliyor yenileme hızı. Hatta önceki konunuzda konuşmuştuk baya.

  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

    Hiçbir zaman 80 görmemeniz gerekiyor  Evet ne yazık ki durum öyle çözüm burda zor olsa da var iyiki  

  • Yaklasik s20den beri 120hz ekran deneyimim oldu.İphoneun promotionuyla acı cekiyordum,Allah sizden razı olsun hocam 😀
  • quote:

    Orijinalden alıntı: camoncan

    Yaklasik s20den beri 120hz ekran deneyimim oldu.İphoneun promotionuyla acı cekiyordum,Allah sizden razı olsun hocam 😀

    Bilirim o acıyı hocam  

  • Evet ilk çıktığı günden beridir var. IOS rezalet bir hal alalı çok oluyor dediğiniz gibi android artık çok daha iyi

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.