Şimdi Ara

İphone Unlocked Çıkış Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu ayın sonunda Amerika'ya gidicem ve ordan iphone 5 ve yeni ipad almayı düşünüyorum ipad 4g'siz olduğu için sorun yok ama İphone 5 21 eylülde çıkıcak diyorlar unlocked modeli de onunla birlikte mi çıkar veya belli bir zamanı var mıdır 1 ay 2 ay gibi ve bu amerikada satılanın fiyat farkı beni deli ediyo 200$ gibi bi ücret neredeyse bedava ben bunu alsam Türkiye'de nasıl kullanırım sanırım sim kilitli ve sadece at&t de çalışıyomuş burada jailbreak gibi yöntemlerle olur mu?

• 200$ pesin 24 ay kontrat ve vatandaslık numaraniz var ise alabilirsiniz. Amerika icin tam hatirlamiyorum ama ilk piyasaya surulenler sadece kontratli yani operatorlere kilitli olarak cikiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım'ın ortasında ya da sonunda çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espadaaa

Ben bu ayın sonunda Amerika'ya gidicem ve ordan iphone 5 ve yeni ipad almayı düşünüyorum ipad 4g'siz olduğu için sorun yok ama İphone 5 21 eylülde çıkıcak diyorlar unlocked modeli de onunla birlikte mi çıkar veya belli bir zamanı var mıdır 1 ay 2 ay gibi ve bu amerikada satılanın fiyat farkı beni deli ediyo 200$ gibi bi ücret neredeyse bedava ben bunu alsam Türkiye'de nasıl kullanırım sanırım sim kilitli ve sadece at&t de çalışıyomuş burada jailbreak gibi yöntemlerle olur mu?

ah ah hep basinin sucu bu 200 dolar laflari..

200 dolar nakit sonra 24 ay 50- 60 dolar bir odemesi var...

sadece 200 dolar degil yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Ben bu ayın sonunda Amerika'ya gidicem ve ordan iphone 5 ve yeni ipad almayı düşünüyorum ipad 4g'siz olduğu için sorun yok ama İphone 5 21 eylülde çıkıcak diyorlar unlocked modeli de onunla birlikte mi çıkar veya belli bir zamanı var mıdır 1 ay 2 ay gibi ve bu amerikada satılanın fiyat farkı beni deli ediyo 200$ gibi bi ücret neredeyse bedava ben bunu alsam Türkiye'de nasıl kullanırım sanırım sim kilitli ve sadece at&t de çalışıyomuş burada jailbreak gibi yöntemlerle olur mu?

Çok sağol bilmiyodum öyle bişey olduğunu kandırmacadan başka bişey diil bu yaptıkları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Çok sağol bilmiyodum öyle bişey olduğunu kandırmacadan başka bişey diil bu yaptıkları

Valla sen halen kendini kandırıyorsun. Nesi kandırmaca? Adam kontratlı satıyor, ayda 50-60 dolara belli bir mesaj, konuşma ve net veriyor. Alan milyonlarca insan kandığından mı alıyor sanıyorsunuz?

Kaldıki şu 200$a alabileceğinize nasıl inanıyorsunuz? Öyle olsa 100$ veya bilemedin 200$ karla insanlar bunu piyasada satıyor olurdu. 500-600 liraya iphone 4S alabilen gördün mü?

• evet arkadaşlar en iyi ve en kötü tahminleri yapabilirmiyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.