Şimdi Ara

İphone'un orjinal imeisini nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde imeisi değiştirilmiş bir iphone var, ben bu haftasonu telefonu kayıt ettirmek istiyorum ama kayıt işlemi yapılmadan önce telefonu orjinal imei'sine döndürmem gerek. Restore yapmadan ziphone ile bunun yapılabilindiğini biliyorum ama elimde telefonun kutusu olmadığı için telefonun orjinal imeisini bir türlü öğrenemiyorum. Restore yapmadan telefonun imei'sini öğrenmemim bir yolu varmı?

• Telefonun arkasında yazmıyor mu?
  • Arkasında derken plastik kapağın altında mı yazıyor?
  • elinde orjinal iphone olduğuna emin misin?
  • Telefonun arkasına alttaki siyah kısmın üstüne bakın.8 veya 16gb yazan yerin üstünde imei ve seri nosu yazması gerekir 011 ile başlar.
  • Ne yalan söyliyim oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti , sana ne kadar teşekkür etsem azdır, allah senden razı olsun.
  • yalnız imei değişmiş diyorsun eğer bu sefer değişir yani eski imeine dönersen telekomikasyon kurumu bunun farkına varacak ve cihazını kapatacaktır uyandırayımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nası ani şimdi adam orjinal imeisine geri dönemeyecek mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: mahlas1903

yalnız imei değişmiş diyorsun eğer bu sefer değişir yani eski imeine dönersen telekomikasyon kurumu bunun farkına varacak ve cihazını kapatacaktır uyandırayımm
  • döner dönmesine ama kurumdakiler farkına varıyo cihazın kapanıyo ve tk nın sitesinde sorguladığın zman 'elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz' diyor peki de bana nasıl düzeltiyosun tekrar turkcell extraya gidiyor ve yeniden açtırıyosun ama tek numaraya

yani ete boka değişmicen 1 kere olacak o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahlas1903 -- 3 Mayıs 2008; 18:29:56 >
  • alakası bile yok arkadaşım tk filan kapatmıyo ben bir arkadaşımın cihazınınkini 2 günde bir değişiyorum maksat muhabbet olsun orjinalinede dönüyorum arada kayıtlı olmasına ragmen ama senineidğin gibi bir durum oluşmadı hiç

bence bilginiz dışındaki şeleri iddia edercesine yazmayın buralara ok kalın salıcakla
  • ben hem biliyorum hemde iddaa ediyorum istersen msn e ekleyelim tartışalım sonrada sen buraya beni tastik eden mesajını yaz ne dersin
  • Bende imei numaram kayıt dışı iken imei değişikliği yaptım kayıt olacağı zaman yeniden orjinal imeisini yükledim hiç bir problem yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Bende imei numaram kayıt dışı iken imei değişikliği yaptım kayıt olacağı zaman yeniden orjinal imeisini yükledim hiç bir problem yok...

Evet, benimde yapacağım şey tam olarak bu. Telefonu orjinal imei'sine döndürdüğüm gün gidip kayıt ettireceğim için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • kardeşim ztn kayıtlı olan bir imei yüklettiniz neden peki geri orijinal olanı yükleyip kayt ettirme yoluna gidiyorsunu bunu sormak istiyorum ? yani öğrenmek için soruyorum yanlış anlasılmasın, o imei ile devam edilebilirdi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BCANG

kardeşim ztn kayıtlı olan bir imei yüklettiniz neden peki geri orijinal olanı yükleyip kayt ettirme yoluna gidiyorsunu bunu sormak istiyorum ? yani öğrenmek için soruyorum yanlış anlasılmasın, o imei ile devam edilebilirdi ?

Aslında konu çok eski bir konu ama konuyu açan kişi olarak sorunu cevaplayayım.

Öncelikle fake imei kullanmak yasal bir yöntem değil ve yakalandığın zaman çok büyük cezaları var. Ayrıca restore gibi işlemlerde imei orjinal'e döndüğü için bu gibi sorunlarla uğraşmak istememiştim. Şu an iyiki kayıt ettirmişim diyorum. İmei'm kayıtlı kafam rahat
  • selam bende olaya ayri bi boyut getireyim...benim kuzen kullandi benim iphone u ilk...cihaz arizalandi ve board u degisti...ve tabi ki imei no da degisti...

cihazin versiyon 1.1.4 ve ben 2.0.x e gecmek istiyorum...ama acaba cihaza board degistikten sonra tekrar eski imei ye mi degistirdiler yoksa yeni imei ile mi kaydettiler bilemiyorum...

cihazin su an ki imei no suna nasil bakabiliyoruz??boylece telefonun arka kapagindaki imei ile karsilastirabilirim...

not : bulgaristanda yasiyorum su an ve benim icin imei no degisse bile sorun olmayacak...ama tr ye gittigimde tekrar kayit islemleriyle ugrasmak istemiyorum ki telefon zaten kuzene kayitli...bi sorun ciksa direk kendime de kaydettirebilirim...

@mahlas1903 emin olmayarak soruyorum,telekomunikasyon kurulu cihazda imei degisikligini farkedebiliyor mu???yani sim kart imei no su ile birlikte baska bi bilgi de gonderiyor mu telekomunikasyon kurumuna?? cunku

benim bildigim sim kart imei no yu yollar...farkli bi imei yollarsa da hat baska bi cihaza takilmis gibi bilgi gider...

tekrar soyluiyorum konu hakkinda bilgim yok sadece soruyorum...

• *#06# yap arkada yazanla karsılastır degısmıs olması lazım buyuk ıhtımalle ama belkı gerı yuklemıslerdır saglam bır servısse imei degısıklıgını baska kart takarsan fark ederler yoksa tek kart ıle kullanırsan fark etmezler ben bu yontemle kullanıyorum kolay gelsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

selam bende olaya ayri bi boyut getireyim...benim kuzen kullandi benim iphone u ilk...cihaz arizalandi ve board u degisti...ve tabi ki imei no da degisti...

cihazin versiyon 1.1.4 ve ben 2.0.x e gecmek istiyorum...ama acaba cihaza board degistikten sonra tekrar eski imei ye mi degistirdiler yoksa yeni imei ile mi kaydettiler bilemiyorum...

cihazin su an ki imei no suna nasil bakabiliyoruz??boylece telefonun arka kapagindaki imei ile karsilastirabilirim...

not : bulgaristanda yasiyorum su an ve benim icin imei no degisse bile sorun olmayacak...ama tr ye gittigimde tekrar kayit islemleriyle ugrasmak istemiyorum ki telefon zaten kuzene kayitli...bi sorun ciksa direk kendime de kaydettirebilirim...

@mahlas1903 emin olmayarak soruyorum,telekomunikasyon kurulu cihazda imei degisikligini farkedebiliyor mu???yani sim kart imei no su ile birlikte baska bi bilgi de gonderiyor mu telekomunikasyon kurumuna?? cunku

benim bildigim sim kart imei no yu yollar...farkli bi imei yollarsa da hat baska bi cihaza takilmis gibi bilgi gider...

tekrar soyluiyorum konu hakkinda bilgim yok sadece soruyorum...

kardeş bord iki kısımdan oluşuyor bunlarda eger şebeke kısmı degiştiyse imei şebeke kısmındaki flaşta bulunuyor ama bellek kısmı degiştiyse ozaman imei degişmemiştir sen *#06# yap arkada yazanla karsılastır degişmemiş olabilir ..

• 3G cihazlarda IMEI numarası sim yuvasını çıkardığınızda sim takılan aparatın kenarında yazıyor :)
  • arkadaşlar imei numarası 011le başlıyormuş genpayı aradım sordum birisi neredeyse beni kekliyecekti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.