Şimdi Ara

/iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
724
Cevap
26
Favori
36.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açık renk seçeneği de var onu da gönderiyorum hangisini tercih ederseniz
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 27 Mart 2015; 9:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Biz iphone u çok yanlış kullanmışız :) nasıl yapıyoruz böyle?

Hocam iPhone'nun Daha Neler Yaptıklarına Bir Baksanız Gerçekten Güzel Şeyler Ortaya Çıkıyor :)
    Jailbreak Bizlere Neredeyse Herşeyi Sunuyor,

Kısayollar - Temalar - Apple Kısıtlamalarını Aşmak - Blutooth Dosya Alış verişi - Systemi Yeniden Derleyip Toplamaya Kadar :)

merhaba,

resmen konuya wallpaper bakmak için girmiştim ama ne kadar farklı olabileceğini bize gösterdiniz.
    resmen şaştım kaldım, biz ne kadar yanlış tanımışız ios'u :)

açıkça söyleyim jb nasıl yapılır, bu temalar nerden kurulur bulunur bilmem
    ilk ios cihazım zaten ip6

rica etsem detaylı bir jb nasıl yapılır, ve tema nasıl ayarlanır gibisinden bir video yada yazılı çalışma yaparsanız eminim çok faydalı olur.

benim gibi şaşıran çok arkadaş var çünkü

• Zedge Sağolsun
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: gencagaer

iphone 6
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

hocam freemyapps uygulamasını gördümde, iphone kullandıgım zamanlarda baya puan biriktirmişdim, kısa bir süre android deneyimimden sonra tekrar 6plus alarak döndüm, fakat bi türlü bulamadım, halen aktifmi siz kullanıyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

quote:

iphone 6

hocam freemyapps uygulamasını gördümde, iphone kullandıgım zamanlarda baya puan biriktirmişdim, kısa bir süre android deneyimimden sonra tekrar 6plus alarak döndüm, fakat bi türlü bulamadım, halen aktifmi siz kullanıyormusunuz?

uygulama olarak yok zaten, safariden girilerek kullanılıyor bu da sitenin bir kısayolu ve hala aktif

site: m.freemyapps.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencagaer -- 27 Mart 2015; 15:07:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

quote:

iphone 6

uygulama olarak yok zaten, safariden girilerek kullanılıyor bu da sitenin bir kısayolu ve hala aktif

site: m.freemyapps.com

aaa doğru diyorsunuz unutmuşum onun bi ayarı yüklemesi vardı, teşekkür ederim

• .

Guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 9 Nisan 2015; 21:51:44 >

•  /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 18 Nisan 2015; 9:56:35 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

Temanın adı ne hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    yapmayın şöyle şeyler

• Bunlar da benden :)

• ..
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

• @tolga164

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

Temanın adı ne hocam

Andora teması. IOS 8 e çıktı sadece normalde. Ben kendim IOS 7 versiyonunu yaptım.

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    ios 6ya dönmem mümkün değilmi ya bendede iphone 5 var? i6 alıcam yoksa dönsemde hızlansa :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.