Şimdi Ara

iphone umu kilitledim yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_23936177/tm.htm burda verilen v2.0 ı alıp yükledim kırmaya çalıştım ziphone ile olmadı sonra 1.1.4 e tekrar geçmeye çalıştım restore yaparken 1015 hatası alıyorum yardım edin ziphone 2.6b ile refurbish yapıp tekrar yaptım ama olmuyor ?

• Öncelikle geçmiş olsun diyorum.
    Ağlamının size bir yararı yok.Aslında onu yüklemeden ya da bir işlem yapmazdan önce bi araştırma yapsak.Bu yüklenecek vs şey cihazıma zarar verir mi vermez mi? Ne yüklüyorum bana bi faydası var mı diye azıcık olsa bir araştırılsa,bütün bu olumsuzluklar olmayacak ama akacak kan damarda durmaz mış derler. Siz bu forumda gördüğüm kadarıyla 2. kurbansınız ve devamının geleceğinden de şüphe etmiyorum.
    şu an için size cevap yazamıyorum acele çıkmam gerekiyor,birkaç saat sonra görüşmek üzere. Tekrar geçmiş olsun.

Şu an için böyle bir firmware yok. Yani sağlıklı ve yükleyebileceğimiz tür Firmware'den bahsediyorum.
    Henüz daha bu yaygınlaşmadı ve güveniliriliği test edilmedi.N ezaman ki tamam biz bunu terbiye ettik ehlileştirdik diyecekler,işte o zaman güvenli olarak yükleme yapabileceğiz.Şu şartlarda siz siz olun sakın birilerine kanıp ta yükleme gibi bir gaflette bulunmayın çünkü ne tür bir zarara uğrayacağınızı bilemezsiniz nedeni test edilmediği içindir.
    Şimdi bu arkadaşımız ne yapacak.Bilinen yöntemlerle cihazını bi şekilde Fabrika ayarlarına çevirme yolları arayacak ve ardından da Restore işlemini gerçekleştirecek.Bunu nasıl yapar,hangi yolu izler,daha önce böyle bir durum yaşanmadığından,oluşabilecek duruma göre bir yol çizilecek. Onun da ilacı zaman dır.Bekleyip göreceğiz.Tekrar geçmiş olsun.
    Bilinen yöntemlerle cihazınızın yazılımlarını geri getirip Restore yapmanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 13 Haziran 2008; 12:47:05 >

• arkadaşlar düzeltmeyi başardım eskiden yaptıgımız gbi (1.1.2 1.1.3 zamanlarında) restore hatası werdikten sonra ziphone 3.0 dan do it all u seçiyoruz telefonu ipod haline getirip i.unlock.no sources undan baseband downgrader i yükledikten sonra yeniden restore yapıyoruz kendi haline geliyor tekrar ziphone 3.0 yada iplus2.0(öneririm)ile kırıyoruz düzeliyor telefon.arkadaşlar ben yaptım siz yapmayın 1.1.4 ii dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.