Şimdi Ara

iphone'umu bul hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende iphone 4 var ve iphone'umu bul yüklerken 'Bu uygulama, IOS 8.0 veya üst sürümünü gerektiriyor. Bu uygulama öğesini indirmek ve kullanmak için IOS 8.0 sürümüne güncellemelisiniz.' diye hata veriyor. Zaten şu an iphone 4 teki son sürüm olan 7.1.2 yüklü. Ki önceden yüklüydü bu program bu telefonda fabrika ayarları yapınca böyle oldu. icloud da falan yedeğide yok zaten programın. Bi yardımcı olursanız çok sevinirim valla

• Kardeş bug bulmuşsun tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekin33

Ya arkadaşlar bende iphone 4 var ve iphone'umu bul yüklerken 'Bu uygulama, IOS 8.0 veya üst sürümünü gerektiriyor. Bu uygulama öğesini indirmek ve kullanmak için IOS 8.0 sürümüne güncellemelisiniz.' diye hata veriyor. Zaten şu an iphone 4 teki son sürüm olan 7.1.2 yüklü. Ki önceden yüklüydü bu program bu telefonda fabrika ayarları yapınca böyle oldu. icloud da falan yedeğide yok zaten programın. Bi yardımcı olursanız çok sevinirim valla

Uygulamayı yüklemen sana birşey kazandırmaz ki. Senin için önemli olan ayarlar> icloud sekmesindeli iphone umu bul seçeneği. Uygulamayı kurarsan sadece diğer apple ürünlerini görebilirsin ki onlara pc den bakabilirsin.

Sen telefon çalınınca bulmak istiyorsan dediğim yerdeki seçeneği aktif etmelisin. Uygulamayla işin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iphonu'umu bul seçeneği icloud ta aktif zaten, eyvallah dediğini anladım çalıntı durumu için şu an aktif evet ama ben programı yükleyip başka cihazı görmek için yüklemek istiyorum, orda takıldım

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Kardeşm pek anlamadım dediğini

• quote:

Kardeşim iphonu'umu bul seçeneği icloud ta aktif zaten, eyvallah dediğini anladım çalıntı durumu için şu an aktif evet ama ben programı yükleyip başka cihazı görmek için yüklemek istiyorum, orda takıldım

anladım hocam. ben sorunu yanlış anladım o zaman. şimdilik bu durumun çözümü yok sanırım.
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş sağolasın yine. Ama böyle bi uygulamanında sadece ios8 için optimize edilmesi çok saçma geldi bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşm pek anlamadım dediğini

bug,hata demek
  • Anaxımen Sokrates kullanıcısına yanıt
    Kardeşm şu an son sürüm yüklü zaten 7.1.2 güncel yani iphone 4 için

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

İos8 yüklemem için jailbreak faln yapmam lazım, resmi olarak şu an son sürüm yüklü çünkü, yani bi program içinde jaikbreak ile uğraşmayı pek istemiyorum. Hani başka bi yol varsa çok iyi olur

Eyvallah denerm o zaman onu

• quote:

İos8 yüklemem için jailbreak faln yapmam lazım, resmi olarak şu an son sürüm yüklü çünkü, yani bi program içinde jaikbreak ile uğraşmayı pek istemiyorum. Hani başka bi yol varsa çok iyi olur

iphone 4'e ios 8 çıkmadı zaten son sürüm 7.1.2
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum kardeş, zaten artık iphone 4 e güncelleme gelceğinide pek sanmıyorum. Ama jailbreakla unofficial bi şekilde ios 8 yüklendiğini görmüştüm sanki internette, gerçi o da ne kadar sağlıklı olur tartışılır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.