Şimdi Ara

İphone'umda iTunes ve App Store yok?? Nasıl yüklemeliyim????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
20.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim iphone'umu bir süre babam kullanmıştı. O da başka birinden aldı yanılmıyorsam o yüzden geçmişini pek bilmiyorum telefonun Fakat, diğer bütün iphonelarda olmasına rağmen bunda itunes ve app store yok. Evet yanlış duymadınız, YOK!! Niye öyle olduğunu ve nasıl onları yükleyebiliceğimi söyleyebilir misiniz lütfen?

• telefonun orjinal olmama ihtimalini hesaba kattın mı hiç?application olarak neler var alette?
  • bencede orjinal değildır..orjinalse hangi firmware kurulu?
  • uc ihtimal var. birincisi: o iphone 1G ve surum guncellenmemis, ikincisi ikonlar springboardla gizlenmis. en soldaki ekranda arama var, orada app yaz bir oyle cikacaktir. ucuncusu ise o bir cakma iphone 1 metre boyunda anten filan cikiyor mu icinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erichk -- 8 Mayıs 2010; 13:11:09 >
  • Adam konuyu açtı gitti heralde:D:D
  • iphone kesinlikle gerçek ve 3g pcden app bile yükledim yani... Acaba birileri yanlışlıkla kaldırdı mı naptı?
  • iconlar gizlenmiş olabilir, üst tarafta saatin olduğu kısma parmağını sürt bak bakalım orada açık mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğinden birşey anlamadım biraz daha açıklar mısın ne yapacağımı?
  • güncel
  • Cihaz yurt dışı değilse restore yapın, temiz baştan kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolaR6

Dediğinden birşey anlamadım biraz daha açıklar mısın ne yapacağımı?

sbsettings diye bir program var iconları falan saklayabiliyor. o saatin olduğu kısımda parmağınızı soldan sağa sürtüp bakın herhangi birşey açılıyormu diye.
  • Yukarıda saatin olduğu kısmı diyosunuz heralde? Sürttüm ama bişey açılmadı.
  • Turkiye den alınma cihazsa itunes ile restore yapın baska turlu duzelmez
  • Yabancıysa?
  • yabanciysa sakin restore yapma bir ay kullanamazsin telefonu en soldaki arama ekranindan sbsettings yaz orada hide icons'a bak gizlenmis mi diye.
  • Telefon Türkiye'den alınmaymış restore yapabilirim anlaşılan. Peki restore yaparsam rehber ve fotoğraflar vs. de silinir mi?
    Bu arada dediğiniz sbsettingsi yazdım ama hiçbirşey çıkmadı.
  • Orjinal (gerçek) iphone, abim aradı bir arkadaşının iphoneunda app store yok.

Menüde hiçbir yerde gözükmüyor tek tek bakıldı.

Telefonda hali hazırda yüklü birkaç app store uygulaması mevcut yani daha önceden yüklenmiş.

6.1.4 jb yok.

Spotlight ta herşey çıkıyor app store çıkmıyor

Ayarlar genel itunes'ta bir tane hesap var ancak silik, yani tıklayıp şifre giremiyorsun veya çıkış yapamıyorsun.

Safariden itunes angry birds diye google'layıp tıklamasını da söyledim, benim telefon direk app store'u açarken o telefon hiçbir işlem yapmıyor.

Aklıma daha başka da bir şey gelmedi.

Var mı çözüm önerisi olan (aslında sanırım yapılabilecek herşey yapıldı, geriye restore veya tüm içeriği ve ayarları silmek kalıyor ama en azından sizinle de paylaşayım dedim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısıtlamalar bölümünden ikonlar gizlenebiliyor. Ancak buradaki kısıtlamayı aşabilmek için parolayı da bilmek gerekiyor. Kısıtlamalr kısmını ayarlar kısmından bir kontrol edin.
  • ya fikir sahibi olmamiz acisindan en azindan menunun ve ayarlar kisminindakilerinin resmini crk suraya bir yere yukle ekran resmi menu tusu ve kapama tusuna ayni anda basinca telefon cekiyor ekranin resimlerini at belki anlayan cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PolaR6 P kullanıcısına yanıt
    Ayarlara git
    genele gir
    sınırlamalara gir
    aşağı in
    app store etiketi kapalıysa aktif et
    sınırlamalrı kapat
    ve app store geri geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.