Şimdi Ara

iphone um kırıldı parça gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 3g iphone'um kırıldı (nasıl kırıldığını sormayın) elimde kalan sağlam parçalar ise anakartı, sim tray , metal ekran çerçevesi (çok çizik) pil, kamera, alt bağlantı soketi ve anteni, diğer parçalar kullanılamaz derecede hasarlı. Bana yardımcı olur musunuz. Ebay den ekranı çerçevesiyle, arka kasayı komple sipariş ettim. Gümrüğe takıldı ve "cep telefonu parçası sokmak yassak kardeşim" diyerek teslim etmediler. Acayip asabım bozulmuş durumda. Lütfen yardım edebilecek bir arkadaş yok mu. Parçaları buradan bulabilir miyim.



  • Birader öncelikle sormayın diyorsun ama bu kadar hasarı nasıl gördü sormamak mümkün mü?
    Diğer konuya gelince,buradan iphone parçalarına nasıl sahip olabileceğini bilen arkadaşlar var,yanıt gelecektir.
  • telefonum kıırldı genpaya gönderdim çok fazla hasar var değişecek dediler
    530 tl masrafı var kabul ediyormujsunuz dediler kabul dedim
    telefon 1 günde değişti 530 tl Genpa banka hesap nosuna havale etti kargoyla sadece sıfır cihazı gönderdiler
    kutu mutu yok eski telefon çöpe imei de siliniyor

    keşke hiç cihazı açmadan Genpaya gönderseydin
  • Cihazı açtığını yazmamış zaten,senin gibi yapabilir bence.
  • Acmamış sanırım kendiliğinden açılmış :-)
  • arkadaşlar telefon kabak çiçeği gibi açıldı :) toplayabildiğim kadar birleştirip genpa'ya götüreceğim bakalım arkadaşınki gibi takasa kabul edecekler mi. Bilgisayara bağlayınca telefonu dfu modda görüyor.
  • bence tahtakale gibi yerlerden istediğin parçayı bulabilirsin tabi tamirden anlıyorsan. ikinci el iphone almıştım garantili benden önceki arkadaş sağolsun ses açma kapama tuşu düşünce japon yapıştırıcı sürmüş tuş çalışmıyo bende geçenlerde genpaya gittim. tamirine 425tl istedi şok oldum daha cüzi bir rakam ister sanıyordum sonra kızıp tahtakaleden tuş aldım 5tl ye geldim evde değiştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.