Şimdi Ara

Iphone'u bluray oynatıcısını kullanarak tv'ye bağlanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta bahsettiğim şey mümkünmüdür?Iphone'u lg smart tv'ye veya bluray oynatısını kullanarak televizyona bağlayabilir miyim.Yoksa illa apple tv veya kablo mu olmak zorunda?

• Up beyler yardımınıza ihtiyacım var.internette araştırdım ama bulamadım
  • Bluray üstünden nasıl bağlayacaksınız ki? Amacınız telefondaki videoları, fotoğrafları tv'ye aktarmaksa Apple Tv şart.
  • Apple tv veya kablo sart
    Ha ama soylede yapabilirsin
    Pcye airplay yuklersin pcyi hdmi ile baglarsin pc ile iphone ayni modeme baglanir iphoneu yansitarak kullanirsin ama oyunlarda kasma olur
    En iyisi apple tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tv şart demekki sağolun yardımlarınız için.
  • Bluray için mümkün değil ama normal videolarını smart tv de kablosuz izleyebilirsin.

Store da imediashare adında bir uygulama var. bu uygulama ile iphone daki videoları kablosuz olarak aynı internet hattına bağlı smart tv de izleyebilirsin. Bizzat kendim video ve fotoğraflara bu şekilde bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trafficci

Apple tv veya kablo sart
    Ha ama soylede yapabilirsin
    Pcye airplay yuklersin pcyi hdmi ile baglarsin pc ile iphone ayni modeme baglanir iphoneu yansitarak kullanirsin ama oyunlarda kasma olur
    En iyisi apple tv

Hocam peki Apple tv alınca uygulamları,oyunları filan tv de oynatabiliyor mu? Yani mesela internetten video izleyebiliyor mu ? Yoksa sadece fotoğraflara bakma ve itunesten film satın alma mı var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Bluray için mümkün değil ama normal videolarını smart tv de kablosuz izleyebilirsin.

Store da imediashare adında bir uygulama var. bu uygulama ile iphone daki videoları kablosuz olarak aynı internet hattına bağlı smart tv de izleyebilirsin. Bizzat kendim video ve fotoğraflara bu şekilde bakıyorum.

Hocam Lg led tv var fakat internete bağlanmak için usb adaptörü lazımmış o yüzden uğraşmadım.En iyi apple tv almak gibi gözüküyor şuan.
  • Bende LW5500 var. ADSL e kablo ile bağlı. Yani illaki usb modem almana gerek yok. Apple tv her halukarda daha iyidir. Fakat eğer ucuz yollu halletmek istersen söylediğim yöntemi deneyebirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Bende LW5500 var. ADSL e kablo ile bağlı. Yani illaki usb modem almana gerek yok. Apple tv her halukarda daha iyidir. Fakat eğer ucuz yollu halletmek istersen söylediğim yöntemi deneyebirsin.

Hocam bende de o kablodan var modeme taktım fakat tv'nin arkasında girişi yok.Tv'nin modeli:47lm4500 .Kusura bakmayın bu tv,kablo işlerinde biraz cahilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.