Şimdi Ara

iPhone'u 2.0 yapanlar 1.1.4'e Downgrade!!! Adım adım %100 çalışıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
38.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 gundur baya bı ugrasmıstım forumdakı onergelerı takıp ettim sonunda halloldu.

prıvacy ' emeğine saglık sayende kurtulduk tşk.[
  • 20 hatası yine veriyor cihaz zaten şuan dfu modunda kaldı yönergeleri yemiyor yardımmmm
  • Arkadaşlar;
    bilen yok mu installer'in nasıl yükleneceğini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnk

Arkadaşlar;
    bilen yok mu installer'in nasıl yükleneceğini.

Jailbreak yapmadın mı cihazı?
  • teşekkürler işe yaradı
  • Tum islemleri bitirdikten sonra ziphone 3.0'da do it all yaptim. Buradaki sorun
    Ziphone 3.0 kullanmis olmak mi? Peki installer yoksa telefonu 2.0'a yukseltmem mumkun mu?
  • quote:

Tum islemleri bitirdikten sonra ziphone 3.0'da do it all yaptim. Buradaki sorun
    Ziphone 3.0 kullanmis olmak mi? Peki installer yoksa telefonu 2.0'a yukseltmem mumkun mu?
    dostum aynı olay benimde başıma geldi.1.4 e dönüş yaptım installer yoktu.ziphoneyle neyaptıysam installer yüklenmedi.en son tekrar 1.4 e restore edip iplus 2.0 ile kırdım telefonu installer geri geldi.sende bu şekilde yparsan sorunun hallolucaktır
  • Sonunda hallettim. Sorun ziphone versiyonu. Google'da ziphone 2.6 yi buldum ve telefonu bilgisayara bagladigim gibi "do it all" yaptim 3 dk sonra installer hazirdi.
  • pirvacy ve xendaba ya sonsuz teşekkürler dün arakaşın cihazı 1 saatte kurtardık ama
    ama aynı şekilde "installer yok oldu" ne yapmak lazım şimdi ???
    7.7 itunes ile 114 e restore edilebilir mi iphone? yada tekrar 114 e restore etmenin bir faydası varmı?

quote:

Dün telefonun versiyonunu 2.0'a yükseltmeye çalışırken herşeyi birbirine karıştırdım ve telefonu daha yeni kurtardım. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    Yalnız şöyle bir sorun var; burada ki yönergeleri takip ederek downgrade işlemini gerçekleştirdikten sonra iphone'da installer yüklenmedi. bunun sebebi ne olabilir ve installer'i nasıl yükleyebilirim?
  • ziphone ile ilk kırdığımda bendede installer olmamıştı.Tekrar restore ettim ziphone 3.0 ile kırdım sorunsuz şu anda
  • 3,0 mı yoksa 2,6b ile yapsam acaba???

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

ziphone ile ilk kırdığımda bendede installer olmamıştı.Tekrar restore ettim ziphone 3.0 ile kırdım sorunsuz şu anda
  • bence 2.6b ile kırmayı dene aynı sorunu bende yasamıstım 3.0 da installer gelmemıstı 2.6b halloldu.
  • 3.0 ile yaptım gene yok, 114 e restore edip bu kez 2,6 ile kırdım hop geri geldi installer
    ama şeytan dürtüyor 2,0 yapanlardan benim neyim eksik diye, 2.0 için arkadaş yeni bir topic açmış,
    yapmamak için kendimi zor tutuyorum , evet evet akıllanmam ben

quote:

Orjinalden alıntı: BreakNofaLa

bence 2.6b ile kırmayı dene aynı sorunu bende yasamıstım 3.0 da installer gelmemıstı 2.6b halloldu.
  • Bir arkadaşım 6 hatası alıyor nasıl düzelticek bunu?
  • Arkadaşlar yukarıda belirtildiği gibi bütün adımları harfiyen (DFU ve Recovery ye dikkat ederek) yaptım. Yaklaşık 6-7 kez restore yaptım ama her seferinde 1015 hatasını veriyor. Belkide dedim 1.1.4 ü yüklemişti ve oturup ziphone u açıp do it all yaptım. Şimdi ziphone da ekranda zorro vs cıktı ama takıldı siyah ekran üstünde beyaz cursor var. Mecburen Stop demek zorunda kalıcağım galiba :( Ne yapmam gerekiyor???
  • Ok stop dedim restart attım telefona 2 kezde kendisi otomatik restart etti ve ne hikmetse bir anda 1.1.4 üm açıldı sorunsuz. Biraz salak oldum sanırım :S
  • süper bi anlatımLA % DE % DENENDİ............ COK SAGOLASIN KOLAY GELSİN
  • Selamlar. Ben DevTeam'in yönergesiyle başarılı bir şekilde 2.0'a geçtim. Ancak hiç beğenmedim 2.0ı. geri downgrade etmek istiyorum. Burasda anlatılanlarla yapabilir myim? Yoksa başka bir yol mu izlemeliyim?
  • Bende 2.0 kurup kullanmıştım herhangi bir problem olmadan ama 2.0 gerçekten şu anda kullanışsız ve stabil olmayan bir sistem. prıvacy arkadaşımızın yönergesi ile 1.1.4'e dönüş yaptım teşekkürler. Son aşamada bende 1.1.4 e restore ederken 2-3 kez 1015 hatası aldım cihaz restore modedan çıkmıyodu bende 1.1.4 olmuştur bu kesin deyip 2.6b ile do it all yaptım sorunsuz 1.1.4 açıldı arkadaşlar bilginize...
  • en son açma işlemini mutlaka 2,6b ile yapın 3,0 ile yapınca installer gidiyor

quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Bende 2.0 kurup kullanmıştım herhangi bir problem olmadan ama 2.0 gerçekten şu anda kullanışsız ve stabil olmayan bir sistem. prıvacy arkadaşımızın yönergesi ile 1.1.4'e dönüş yaptım teşekkürler. Son aşamada bende 1.1.4 e restore ederken 2-3 kez 1015 hatası aldım cihaz restore modedan çıkmıyodu bende 1.1.4 olmuştur bu kesin deyip 2.6b ile do it all yaptım sorunsuz 1.1.4 açıldı arkadaşlar bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.