Şimdi Ara

iPhone Tamir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 cihazımın home tuşu bozulmaya başladı, nerede tamir ettirebilirim ? Cihazı bırakmak istemiyorum hemen yanımda yapıcak biryer varmı bildiğiniz ? Power tuşu bozuk 2G var birde onu da tamir ettirmek istiyorum.

Orijinalden alıntı: One-Turk

el beceriniz var ise
    http://www.tamirediyorum.com/iphone-4-home-tusunu-degistirmek/

Yok,el becerim sıfırdır :)

el beceriniz var ise

home tuşunu kendisi değiştirmiş kişilerin mesajlarına forumda çok rastladım, nispeten kolay bişii sanıyordum
    değiştirebilene helal olsun walla, el becerime bende güvenirim ama asla cesaret edemezdim ,linkteki tüm aşamalara baktım da beni aşar
    home tuşuna ulaşmak için 25 vida, 10 soket, birsürü parça çıkarmak gerekiyor ki bunları yapmak herkesin harcı değil
    cesaret edebilene de yapıp değiştirebilene de helal olsun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcu25

quote:

el beceriniz var ise

home tuşunu kendisi değiştirmiş kişilerin mesajlarına forumda çok rastladım, nispeten kolay bişii sanıyordum
    değiştirebilene helal olsun walla, el becerime bende güvenirim ama asla cesaret edemezdim ,linkteki tüm aşamalara baktım da beni aşar
    home tuşuna ulaşmak için 25 vida, 10 soket, birsürü parça çıkarmak gerekiyor ki bunları yapmak herkesin harcı değil
    cesaret edebilene de yapıp değiştirebilene de helal olsun derim

tanıdığım telefon servisleri var ilk iphone 4 çıktığı zamanlar abd den aldığımız bir cihazda sorun vardı evde torna vida yoktu servisde kimse cesaret edemedi veya uğraşmak istemedi kendim yapmıştım.

çok işi bildiğimden değil tabi fakat daha öncelerde KVK'ya verdiğim telefonları düzgün sökmesini beceremeyen adamlara emanet etmekdense kendim yapmayı tercih ediyorum.

• Ben de el becerime ve hassasiyetine güvenirim ama arka kapak ve pil değişiminin ötesine cesaret edemediğim bir cihaz :). Hakkını vererek ve özenerek tamirini yapan servisleri gerçekten takdir ediyorum.
    Nokia N8 (Kasa Değişim )
    14 yıl önce açıldı
    İPhone 5s cihaz degisimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerekli bilgileri pm attım dükkanım var getir sorununu gideririz...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.