Şimdi Ara

İphone taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bayramlar herkese büyük magzalardan birinden iphone 6 alıcam bu aralar taksit imkanı varmı kredi kartıyla varsa kac taksit yapıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anca ticari kredi kartına.

• Kurumsal kredi kartlari haricinde taksit yapilmiyor. Bankadan kredi cekip iPhone almak mallik olur...

• Bir arkadasim enparadan masrafsiz kredi cekti 100tl gibi bi fark olmus aldigi paraylada pesin iphone aldi pesin alinca zorluda %4 indirim yapiyorlar 100 lira ucuza geldi telefon yani kredi karti ile almis gibi oldu bir arastirin.

• Bimeks ing bankayla anlaşmalı vatan bilgisayarda odea bankayla. 2 dakika içinde kredi çıkarıyorlar sana . Sende onu 70-100 lira bir vade farkıyla ödüyorsun 12 ayda.
  • Kredi kartı kampanyalarını takip ederseniz, taksit aslında mümkün oluyor. Ben iPhone 6 Plus'ı üç taksitle aldım. Axess'in "100 TL üstü tüm alışverişlere 3 taksit" kampanyası kapsamında üçe böldüler. Alışverişi yaptığınız mağazanın pos/sanalpos cihazında telekom ürünü satışı özellikle belirtilmemişse, bu tür kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapi kredi world kart sahiplerine taksit kampanyasi var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAKSİTLİ TELEFON
    2 yıl önce açıldı
    İphone 6s 16gb 1000tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • andruil kullanıcısına yanıt
    Nasıl ve nereden var hocam bilgi verirmisiniz?

• Konunun takipçisiyim.

Kredi çekip bir telefon almak bana son derece mantıksız geliyor.

Operatörler sağolsun piyasa fiyatının üzerinde satıyor.

Nakit 2.500 TL verip de sıkışmaya da gerek yok.

Bu sebeple kredi kartına taksit yapan yer buluncaya kadar İphone 6 almayacağım.

Ek olarak Mediamarkt'ın internet sitesinde telefon dahil tüm ürünlerde kredi kartına 9 taksit yazıyordu oraya bir gidip sormakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: andruil

Yapi kredi world kart sahiplerine taksit kampanyasi var..

Nasıl?
    Hocam şöyle bi dipnot var. Tam olarak anlam veremedim ? Yani 5 bin liralık alışveriş yaparsak mı taksitlendirilecek ?
     İphone taksit

• Takip

• Kredi çekipte taksitiyle ödeyip telefon almak neden saçma geliyor. Kredi kartın olduğunu ve taksit yapılabildiğini düşün aynı hesaba geliyor arkadaşım. Şuandada bireysel olarak kredi kartına tasitte yapamıyorsun ve operatörler ise piyasa değerinin kat kat üstünde satıyor. Beş para etmez operatörlere para yedireceğine çek kredini zaten 150 belki 200 lira geri fazla ödüyorsun parası olan için sorun olacağını sanmıyorum.
  • Balleyci kullanıcısına yanıt
    Denilmek istenen su;

5.000'e kadar kredi kartindan harcama yaparak ya da krediye bankadan basvurarak kullanabilirsiniz fakat 5.000 ustundeki kredi sadece kredi kartindan harcama yapilarak taksitlendirilir. Yani 5.000 uzerinde bu kredi icin bankadan basvuru yapilamiyor, kredi karti harcamasi ile taksitlendirilebilir. @Balleyci

•  İphone taksit

1000 TL nakit çekip 9 X 114 = 1026 TL' mi geri ödeyeceğim???
    Teşekkürler hocam tatil bitiminde yapı krediye bi uğrayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İphone taksit

1000 TL nakit çekip 9 X 114 = 1026 TL' mi geri ödeyeceğim???

Bankayı aradım doğruymuş. Yani 1000 TL çekip 114 TL taksitle 9 ayda toplam 1.026 TL ödeyebilirim, ekstra hiçbir masrafı yok.
    3.000 TL nakit çekip aylık 342 TL taksitle 9 ayda 3.078 TL geri ödeme ile Iphone 6 Pkus 64 GB Gold alabilirim.
    Zaten nakit ödemede her yer 100 TL ye yakın indirim yapıyor, zararım olmaz.
    Çok yaşa Yapı Kredi Bankadı, Hızır gibi yetiştin

• Merhaba,

Pendikliyim Evkurlarla uğraşmadan Pendik merkezde Beko bayisinden aldım iphone umu. 18 ay taksit yaptırdım. Çok da güzel oldu. Vade farkı da oldukça düşüktü tavsiye ederim. Pendik Beko bayisi Beyaz Ev aldığım yerin ismi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.