Şimdi Ara

iPhone Stylus... iPhone için özel üretilmiş kalem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone Stylus... iPhone için özel üretilmiş kalem
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Türkiye'de var.. Detaylı bilgi için özel mesaj attım...
  • o kalemi kullanicaksan iphone kullanma daha iyi.kalem kullandiktan sonra ne anlami kaldi iphone kullanmanin.
  • o kalemi taşımak war bide sürekli yanımdamı olcak :S
  • dostum ciddi olamazsın parmak stylus varken ve sürekli yanındayken ne yapacaksın kalemi. Ayrıca onu koyacak yer bile bulamazsın, styluslu telefonlarda yuvası oluyor ya.
  • zaten telefonun amacı kalemsiz kullanmak enteresan istekler valla :)
  • Arkadaş sanırım klavyeyi kullanırken zorlandığı için kalem arıyor. Daha önce de aynı konudan şikayet eden kişiler vardı forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 31 Ağustos 2008; 15:28:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msj yazmak ve internette gezinmek için kolaylık sağlayabilir..
  • nerede satılıor kaca bu kalem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Arkadaş sanırım klavyeyi kullanırken zorlandığı için kalem arıyor. Daha önce de aynı konudan şikayet eden kişiler vardı forumda.

Arkadaşım klavyeyi kullanmakta zorlanıyorsa o zaman kullanmicak iphone'u , telefonun özelliği parmakla kullanılması, Ferariye tüp taktırma hikayesi gibi birşey, kolay olsa zaten kalemle çıkartılardı değil mi telefonu ? Apple bunu akıl edemedi mi ?
  • 10ytl buldum dostum en uygun
  • Benim tombalak parmaklarım bile daha güzel bu kalemden iphone gibi bir tasarım harikasının yanına nasıl yakıştırıyorsunuz bu tip aksesuarları anlayamıyorum.
  • bence gereksiz
  • alacağım en son iphone aksesuarı
  • EMİN OLUN BEN bile kullanıyorsam herkes kullanır YANİ EMİN OLUN DİYORUM DİKKATİNİZİ CEKERİM !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: virgil

EMİN OLUN BEN bile kullanıyorsam herkes kullanır YANİ EMİN OLUN DİYORUM DİKKATİNİZİ CEKERİM !!!!

Farkın ne?
  • benim sevdigim bi oyun vardi Transport tycoon... Installerda var.. Open TTD diye gecer . herneyse.. kalemsiz oynanmiyor mesela.. ha bunun icin kalem almam ama, ihtiyac duyan insanlarda olabilir mesela... saygi duymak gerek.
  • bende çizim yapıyorum parmağımla sketch falan olmuyo daha detaylı yapılabilir kalemle almak isterim autodesk sketch book vs tarzı 4 tane çizim programı kurdum ben ama kullanıslı değil su an, değermi peki demeyin hiç adam grafikle ugrasıyodur ya da mimardır bi fikir gelir yolda çıkarır kalemi cebnden çizer bu kadar
  • bir haberde iphone ekranı sosisle kontrol edilebiliyormuş denemekte fayda var ihtiyacı olan
  • @eomer05
    ben de karakter ve sketch çizimi yapıyorum genelde fakat parmakla rahat olmuyor. sketchte neyse de karakterde ayrıntı olduğundan biraz zorluyor. acaba bu kalemler çizime uygunmudur? fiyatı da çok uygun. bi tane ince uçlu buldum ama fiyatı çok pahalı.

http://urun.gittigidiyor.com/iPAD-DOGAL-KALEM-iPHONE-UYUMLU-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ27502792

bir de eomer hocam önerebileceğin çizim programları var mı?

@realbrutal
    olabilir hocam geçen yemeğe limon döküyordum bir damla ipodun ekranına geldi, ekranda bi link vardı damla tam üstüne düştü ve link açıldı şaşırdım kaldım :D limondaki asitten mi acaba :)

şu ekranın çalışma mantığı tam olarak nedir biri açıklayabilir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.