Şimdi Ara

Iphone Source ları elinin altında YENİ güncellendi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
35.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni vede guzel bi source sendowski.de/iphone
    bunun icindeki forwardmsgfix programi 1.1.1 -1.1.2 nin tweaklerinde mevcuttur 1.0.2 icin yuklerken guvenir olmayabilir uyarisi verio onuda denicem yada deneyen varsa yazabilir .

Orijinalden alıntı: E-asistanım

Yeni vede guzel bi source sendowski.de/iphone
    bunun icindeki forwardmsgfix programi 1.1.1 -1.1.2 nin tweaklerinde mevcuttur 1.0.2 icin yuklerken guvenir olmayabilir uyarisi verio onuda denicem yada deneyen varsa yazabilir .
    yav çok aradım ama hiç videopoker varmı iphone oyunları için varsa source unu bi yazarmısınız(yarım saattir sorucak yer arıorm en sonunda burayı 9. sayfa sonunda buldum bu kadar gerekli konuların arkalara gitmemesi lazım....)

Orijinalden alıntı: PaR0NiaC

yav çok aradım ama hiç videopoker varmı iphone oyunları için varsa source unu bi yazarmısınız(yarım saattir sorucak yer arıorm en sonunda burayı 9. sayfa sonunda buldum bu kadar gerekli konuların arkalara gitmemesi lazım....)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

http://jirbo.com/playgames.php

ya telefonundan (wifiden :D para gıtmesın bosuna )bak orda var bı tane poker oyunu var tatmın edermı bılmıyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

http://jirbo.com/playgames.php

ya telefonundan (wifiden :D para gıtmesın bosuna )bak orda var bı tane poker oyunu var tatmın edermı bılmıyorum

Alıntıları Göster
    kardes source yanlis olmasin ?? Birde oyinun adi nedir?

• kardes safariden giriyorsun source degil orda bir suru oyun var ...

1-isms in normalden biraz daha fazla sarj yedigini bende farkettim...
    dewami var buldukca yazacam sizde yazabilirsiniz varsa eger farkettiginiz.

Gereksiz yere yeni bi topic acmak istemedim.Burda en cok sarj yiyen programlari toplayabiliriz bildiginiz gibi bazi programlar islemcide cok islem yapabiliyor..

1-isms in normalden biraz daha fazla sarj yedigini bende farkettim...
    dewami var buldukca yazacam sizde yazabilirsiniz varsa eger farkettiginiz.
    yaw ben locateme sendsong ve backgammonun sourcesini bulamadım bilen varsa yazabilirmi

Orijinalden alıntı: baris99

yaw ben locateme sendsong ve backgammonun sourcesini bulamadım bilen varsa yazabilirmi

Alıntıları Göster
    iphysics oynarken sarj cok hizli gidiyo bence.

Referanslarım: musAKka, xcagatay
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky1905

iphysics oynarken sarj cok hizli gidiyo bence.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar youtube da problem cıkınca yanlışlıkla sildim galiba:(
    acaba sourcer la yukleme imkanım varmı?acılen yardım edebılırmısınız?suan ekranımda youtube un iconu da görünmüyor.
    yardım edersenız sevınırım:(

Orijinalden alıntı: Aresagin

Arkadaşlar youtube da problem cıkınca yanlışlıkla sildim galiba:(
    acaba sourcer la yukleme imkanım varmı?acılen yardım edebılırmısınız?suan ekranımda youtube un iconu da görünmüyor.
    yardım edersenız sevınırım:(

Alıntıları Göster
    Sourceler guncellendi....

Sourceler guncellendi....

Alıntıları Göster
    Repo.isopazio.net 'i tek geöerim bütün programları kaliteli temaları (ön izleme ile) bulabiliyorsunuz

Orijinalden alıntı: mbs02

Repo.isopazio.net 'i tek geöerim bütün programları kaliteli temaları (ön izleme ile) bulabiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sourceleri wi-fi bağlı iken mi eklemek gerekiyo? güncelleme yapmıyo ya hani:..
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

arkadaşlar sourceleri wi-fi bağlı iken mi eklemek gerekiyo? güncelleme yapmıyo ya hani:..

Alıntıları Göster
    bagli degilken source ekler ama klasörü goremezsin guncelleme olunca gôzükür

• quote:

Orijinalden alıntı: toraman256

bagli degilken source ekler ama klasörü goremezsin guncelleme olunca gôzükür

Alıntıları Göster
    selam, guncelleme tarihini de bildirsen iyi olacak dostum...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

Alıntıları Göster
    eline saglik cok faydali olmus

Orijinalden alıntı: egozkaya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı:
    egozkaya Tarih 3 Nisan 2008; 17:17:17
    mcff Tarih 3 Nisan 2008; 1:15:40

Saolun sizin için guncelledım ztn bı arkadas sormus guncelleme tarıhını soyleymısın dıye valla ben ılk eklemeyı yaptıgımda aralık ayıydı o zmn bi http://appleiphoneschool.com da vardı , bende ztn ordan faydalanıp derlemıstım.Bu guncellemede yeni birkac hafta oldu kesın bılmıyorum ama en son guncellenmıs halı bu. Ztn artık google dan da cok daha fazlasını "sourceları" bulabılıyorsunuz ama bunlar secmece

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı:
    egozkaya Tarih 3 Nisan 2008; 17:17:17
    mcff Tarih 3 Nisan 2008; 1:15:40

Saolun sizin için guncelledım ztn bı arkadas sormus guncelleme tarıhını soyleymısın dıye valla ben ılk eklemeyı yaptıgımda aralık ayıydı o zmn bi http://appleiphoneschool.com da vardı , bende ztn ordan faydalanıp derlemıstım.Bu guncellemede yeni birkac hafta oldu kesın bılmıyorum ama en son guncellenmıs halı bu. Ztn artık google dan da cok daha fazlasını "sourceları" bulabılıyorsunuz ama bunlar secmece

Alıntıları Göster
    Installer 'da source lar çoğaldıkça Refresh süresi artıyor. Acaba bunun bir çözümü yokmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Installer 'da source lar çoğaldıkça Refresh süresi artıyor. Acaba bunun bir çözümü yokmudur?

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Çalışmanıza, gayretinize saygı duyuyorum ancakhttp://iappcat.com/ sitesini de bir inceleyin bence.
    Buradaki en güzel nokta site üzerinden kendinize has tek bir xml oluşturup installer'a başka hiç bir şey girmenize gerek kalmaksızın tüm kaynakları birleştirebiliyor olmanız.

Dolayısı ile versiyon değişikliklerinde installer ile çok daha az uğraşmış olursunuz.

Kolay gelsin,

İlker Eriş

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkereris

Selamlar,

Çalışmanıza, gayretinize saygı duyuyorum ancakhttp://iappcat.com/ sitesini de bir inceleyin bence.
    Buradaki en güzel nokta site üzerinden kendinize has tek bir xml oluşturup installer'a başka hiç bir şey girmenize gerek kalmaksızın tüm kaynakları birleştirebiliyor olmanız.

Dolayısı ile versiyon değişikliklerinde installer ile çok daha az uğraşmış olursunuz.

Kolay gelsin,

İlker Eriş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu xray programını fln nerden indireblir bu cola içme bira içme gibi programlar bunları hangi source den yüklüycezz??

• quote:

Orijinalden alıntı: wizard12

arkadaşlar bu xray programını fln nerden indireblir bu cola içme bira içme gibi programlar bunları hangi source den yüklüycezz??

Alıntıları Göster
    Arama canım kardeşim, boşuna arama, sıyırırsın. İşin özü kısası şu, onlar program değil, video, sadece pratik olman gerek o kadar.
    Bana Özel mesaj at, sana bir ara yollayayım.

quote:

Orjinalden alıntı: wizard12

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.