Şimdi Ara

iphone sınırlama parolası sorunu..SORUN HALLOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
28.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim iphone ios 7.1 nasıl oldu bilmiyorum ama kilit ekranındaki şifre ile sınırlamalardaki şifre farklı vermisim....sınırlama sifresini cihazı silmeden nasıl kaldırabilirim..

Sorunu Hallettim.. Nasıl hallettigimi kısaca anlatmaya calısayım..
    onceliklewww.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm sitesinden..ibackuptoolsu indirdim.. sonra iphoneun backupunu itunes ile aldım.. indirdigim programı actım..backuplar geldi.ordan arama kısmına com.apple.sprinboard yazdım cıkan kısımda cift tıklayrak orayı actım.. daha sonra listede restrictions kısmını arattım.. oranın altında bolumunun hemen altına
    <key>SBParentalControlsPIN</key>
    <string>1234</string>

yazıp kaydettim..sonra ekrandaki restoreye bastım..cihaza o dosyayı yukledi.kapadı actı..sifre 1234 oldu.. bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 2 Ocak 2015; 6:36:07 >

• güzel yöntem başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Arkadaslar,
    benim iphone ios 7.1 nasıl oldu bilmiyorum ama kilit ekranındaki şifre ile sınırlamalardaki şifre farklı vermisim....sınırlama sifresini cihazı silmeden nasıl kaldırabilirim..

Sorunu Hallettim.. Nasıl hallettigimi kısaca anlatmaya calısayım..
    onceliklewww.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm sitesinden..ibackuptoolsu indirdim.. sonra iphoneun backupunu itunes ile aldım.. indirdigim programı actım..backuplar geldi.ordan arama kısmına com.apple.sprinboard yazdım cıkan kısımda cift tıklayrak orayı actım.. daha sonra listede restricitions kısmını arattım.. oranın altında </dict> bolumunun hemen altına
    <key>SBParentalControlsPIN</key>
    <string>1234</string>

yazıp kaydettim..sonra ekrandaki restoreye bastım..cihaza o dosyayı yukledi.kapadı actı..sifre 1234 oldu.. bilgilerinize

sayın @gunbah'ın paylaşımını genişletmek adına şu linki paylaşmak isterim:

http://www.techgoblin.com/hacks/iphone-hacks/crack-iphone-restriction-password/

not: "... daha sonra listede restricitions kısmını arattım.. " bir "i" harfi fazla yazmışsınız gece gece hata nerede diye kastırdım durdum amma sınırlama parolası sorununu çözdüm, sayenizde... teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 2 Ocak 2015; 2:03:40 >

• şey bende ipadin kilit şifresini unuttum acaba bu yöntem bende işe yarar mı ?
  • selamun alykum abi aynı sorun bend de var su an tlf iphone 5 dediğin gibi yapıyorum yalnız restore et dedıgım de error 20 hatası veriyor yardımcı olurmusunuz...
  • albert.aldrik A kullanıcısına yanıt
    bu yöntem hala çalışıyormu bilmiyorum fakat aldığınız hatayı iphonumu bulu kapatarak aşabiliyorsunuz
  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    kardeşim onu da yaptık yıne olmadı acaba apple bu acıgı gorup kapattı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • albert.aldrik A kullanıcısına yanıt
    İşte hocam dediğim gibi o program yedeği yükler fakat konuda bahsedilen yöntemin çalışma ihtimali artık düşük Apple'nin fixlemiş olduğunu düşünüyorum açıkçası hocam birde farklı bir kablo ve farklı bir port girişi ile deneyin bilgisayarda mutlaka itunes kurulu olsun yada imkanınız varsa başka bir bilgisayarda deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2698 -- 28 Mart 2017; 11:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur2698

İşte hocam dediğim gibi o program yedeği yükler fakat konuda bahsedilen yöntemin çalışma ihtimali artık düşük Apple'nin fixlemiş olduğunu düşünüyorum açıkçası hocam birde farklı bir kablo ve farklı bir port girişi ile deneyin bilgisayarda mutlaka itunes kurulu olsun yada imkanınız varsa başka bir bilgisayarda deneyin

Hocam merhaba bende itunesda yedeklememi şifrelemişim bir türlü geri yükleyemiyorum şifremi bildiğim halde itunesda şifremi denediğim halde yedekleme bozulmuş uyarısı veriyor diğer programlarda açmıyo bir türlü şifre olduğu için bu sorunu siz çözdünüzmü

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125106574

• eregenthov44 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz hata sınırlama şifresi mi ?
    Ekran kilidinde yapılabilecek bir şey maalesef yok fakat sınırlama şifrenizi unuttuysanız sıfırlamak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2698 -- 30 Mayıs 2017; 20:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi sağol ya senin şifreni deneyim dedim oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.