Şimdi Ara

IPHONE SİMKİLİT / iCLOUD AÇMA TÜM ÜLKE-OPERATORLER* %100 BAŞARI! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
104
Favori
122.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T mobile ve sprint operatorlerinden 2 simkilitli cihazimi sorunsuz kullanabiliyorum.ucreti yatirdiktan 2gun sonra t mobile 3.gun sprint acildi.
    Arkadas sprint servisinin ucretinin degistigini geri para iadesi yapacagini soyledi.hem cihazlar kisa surede acildi hem de almis oldugu paradan geri iade yapti. Hem ilgisi hem bilgisi hemde is ahlaki icin tesekkur ediyorum. Omru hayatimda geri istemeden para iadesi yapan biriyle tanismamistim. Helal olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Pm attım

telefondan ve pm den dönüş yapıldı.

toprağım adana da dükkan nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

quote:

quote:

Pm attım

dükkan yok hocam, adanada üniversite öğrencisiyim telefonculukla alakam yok. sadece iphone unlock yapıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pm attım

dükkan yok hocam, adanada üniversite öğrencisiyim telefonculukla alakam yok. sadece iphone unlock yapıyorum.

anladım tamam ben de adanalıyım. forumu bırakma her zaman ihtiyaç duyarız senin gibilere.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pm attım

anladım tamam ben de adanalıyım. forumu bırakma her zaman ihtiyaç duyarız senin gibilere.

Alıntıları Göster
    eyvAllah hocam. ömrüm olduğu sürece burdayım inşAllah

• Lifestly4458 kullanıcısına perşembe günü sim kilitli iPhone ait ımei numarasını verdim ve bugün sim kiliti açıldı .kendisine çok teşekkür ederim.Çekinmeden güvenerek iş yaptırabilirsiniz.söylediği günde işlem sona erdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ymmd

Lifestly4458 kullanıcısına perşembe günü sim kilitli iPhone ait ımei numarasını verdim ve bugün sim kiliti açıldı .kendisine çok teşekkür ederim.Çekinmeden güvenerek iş yaptırabilirsiniz.söylediği günde işlem sona erdi.
    1 adet sim kilitli iphone 4 at&t açtırıldı güvenilir esnaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

1 adet sim kilitli iphone 4 at&t açtırıldı güvenilir esnaf

Alıntıları Göster
    Merhaba, kolay gelsin.
    un-lock yaptırma ile gevey ile çözüm arasında ne fark var? Gevey alırsak güncelleme yapamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fns

Merhaba, kolay gelsin.
    un-lock yaptırma ile gevey ile çözüm arasında ne fark var? Gevey alırsak güncelleme yapamıyor muyuz?

merhaba
    geveyler genelde yeni bir iphone modeli çıktığında güncelleme desteklemiyor. çok zaman güncel modelin bile güncellemelerini desteklemiyor. unlock yapıldığında ise istediğiniz gibi güncelleyebiliyorsunuz. Tr cihazından bi farkı kalmıyor kullanım olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

quote:

Merhaba, kolay gelsin.

merhaba
    geveyler genelde yeni bir iphone modeli çıktığında güncelleme desteklemiyor. çok zaman güncel modelin bile güncellemelerini desteklemiyor. unlock yapıldığında ise istediğiniz gibi güncelleyebiliyorsunuz. Tr cihazından bi farkı kalmıyor kullanım olarak.

Alıntıları Göster
    Arabistan'dan gelen 6S için az önce lifestyle4458 arkadaşımıza ödemeyi yaptım. %100 garanti verdi bakalım inş. çözülür. Sonucu buradan bildireceğim.

• quote:

Arabistan'dan gelen 6S için az önce lifestyle4458 arkadaşımıza ödemeyi yaptım. %100 garanti verdi bakalım inş. çözülür. Sonucu buradan bildireceğim.

Alıntıları Göster
    Merhaba

UK - O2 operatörlü iphone 5s sim kilidi unlock ücreti ne kadar ve açılması kaç gün sürer. bilgi alabilir miyim. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmoo

Merhaba

UK - O2 operatörlü iphone 5s sim kilidi unlock ücreti ne kadar ve açılması kaç gün sürer. bilgi alabilir miyim. iyi günler.

pm atıldı.
  • Merhaba. Özelden imei numarasını attım. Kontrol ederseniz... @lifestyle4458

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimDemirkan

Merhaba. Özelden imei numarasını attım. Kontrol ederseniz... @lifestyle4458

geri dönüş yapıldı.
  • quote:

10 gün oldu, hala bir gelişme yok. Umutlarım tükeniyor.
  • quote:

quote:

işlem 10 iş gününe bulabiliyor size de ödeme almadan belirttiğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISherpa -- 9 Ağustos 2016; 11:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

quote:

quote:

işlem 10 iş gününe bulabiliyor size de ödeme almadan belirttiğim gibi.

Alıntıları Göster
    Selamlar,
    Avusturya T-Mobile dan sim kilitli,kontrat süresi bitmiş Iphone 4 cihaz için ücret ne kadardır?

• MurNesPc kullanıcısına yanıt
    pm atıldı.
  • Guzel aslinda okurken para kazaniuorsun yalniz bitek icloud konusunu tasdiklemiyorum iphonum calinmisti calan kisi telefoncuya goturmus mesela icloud yuzunden acamiyormus haram zikkim olsun acamasinda ins. Bu gibi durumda size gelirse siz de acarsaniz hem Allah katinda hem de burda suc olabilir dikkst.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.