Şimdi Ara

IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
33
Favori
492.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iphone nun ip adresini yazacaksiniz port 22 olmasi lazim ama windows kullanmadigim icin su an tam emin olamadim 22 yi bir deneyin.
    quote:

    Orjinalden alıntı: tulsa

    birde verdiginiz link de putty configuration programında iphone IP adresi ve portu var buralara hangi IP adresi ve port u yazacagız.ve artı hala su base band ı 1.0.2 ye cevirme olayını cozemedim acil yardım.simdiden tesekkurler.
  • onur hocam su 1.0.2 downgrade olayını birde bize anlatsan catlıycam 2 gundur.windows olarak.
  • hosgeldin vipracing hocam.yukarda yazdıklarımada bir cevap lutfen ?artı iphone IP sini nasıl bulacagız.
  • sorularla biraz bunaltıyorum ama kusura bakma.artı :9 1.0.2 ye downgrade etmeden virginize edersek eksikmi olur olayımız?
  • Selam;
    Yonergelerde yaziyor ama yazayim : wifi acicaksiniz wifi networkune baglandiktan sonra bagli oldugunuz networkun yaninda yer alan mavi ok isaretine basip cikan pencereden iphone nun ip sini bir yere not edeceksiniz.
  • su iphone u 1.0.2 downgrade olayını bir cozebilsem windows da bunun icin yardım edenin kolesi olayım yahu hehe 2 gundur kafayı sıyırıcam :)
  • arkadaslar ozellikle vipracing arkadasım su downgrade olayını windows da yapabilecegim bir link yada nasıl olacagına dair ayrıntılı bir acıklama lutfen.3 gundur makinaya dokunmuyorum .ulasılabilir hale getirdim fakat downgrade olayını cozemedigim icin bekliyorum cevaplarınızı.
  • Eğer modem versiyonunuz 04.01.13_G değil ise direkt bu linki takip edin : Base band virginize Windows



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Kasım 2007; 0:10:53 >
  • pili az gidiyor diyenler , ekran parlakligini benim gibi sifira yakin kullanirlarsa sonuctan memnun kalicaklardir.

     IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir.
  • Yahu benim iphone da arap atı gibi geç açıldı
    Benimde parlaklık ortanın az üstünde wifi bol miktarda açık ortalama 3 günün sonuna dayanır oldu.Bende 6.5- 7 saat civarını görmeye başladım.Açıkcası beklediğimin üzerinde performansı var.Ilk başta idare eder filan diyordum ama şimdi iyi deyebileceğim bir seviyeye geldi.
    Bu kullanım süresine : Wifi ile internet,mail,video,merak edenlerin kurcalaması,günluk ortalama yarım saat 45 dk konuşma sms ler ve mp3 dinleme olarak ulaşıyorum (Sırf tel konuşması değil)
  • maalesef . i tunes dan update ettigim icin sanirim 04.01.13_G versiyonu.bir cok kerede yazdım yalnız bir denk gelemedik sizinle.tekrar yazayım ;ve ne olur net sonuc :) makinam amerikadan kırılmıs vaziyette geldi ,yanlıslıkla itunes da update ettim sanırım ve su anki versiyon 04.01.13_G.sizden bir once aldıgım yonergelere gore makinayı ulasılabilir bir hale getirdim suan .yalnız 1.0.2 ye downgrade olayının link ini mac olarak vermistiniz tam olarak su an oradayım.bilgisayarım pc oldugu icin downgrade icin yani 1.1.1 den 1.0.2 ye downgare icin bir link e yada nasıl yapabilecegim seklinde bir acıklamaya ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum .teskkurler simdiden . Önemli!! su an guncelliyorum mesajımı : ben size devamlı diyorum update ettim diye ama su an iphone umu baktım i tunes a baglayıp orda versiyon 1.0.2 yazıyor ne lahana tursusu anlamadım.yalnız 04.01.13_G bu hala aynı lutfen yardım??hani update ettigimde 1.1.1 oluyordu ? yada ulasılabilir hale getirdigimde 1.0.2 ye mi gecti.yada dediginiz gibi baseband 1.1.1 demi kaldı?? bir dunya soru ,ben bu isi cozersem kurban kesicem hehe
    quote:

    Orjinalden alıntı: Vipracing

    Eğer modem versiyonunuz 04.01.13_G değil ise direkt bu linki takip edin : Base band virginize Windows



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulsa -- 4 Kasım 2007; 19:45:48 >




  • Şunu öğrenmek istiyorum malum fwli cihazlar normal şekilde update yapılamıyor, yapılırsa kilitleniyor, peki Apple yeni versiyonlar çıkarıp, yeni özellikler eklediğinde, şu anda insanların çoğunun şikayet ettiği ufak şeyleri (mesajları tek tek silememe, alarmın telefon kapalıyken çalmaması vs.) ne olacak? nasıl update yapılacak?
  • Merhaba ;
    Dediğim gibi siz 1.1.1 den 1.0.2 ye dowgrade etmişsiniz ama basebandınız halen 1.1.1 (04.01.13_G) vede ekstra olarak o basebandın içide karışık (Öyle olmasa direkt 1.1.1 update edip hiç 0 lamadan 1.1.1 sim free yapın derdim ama önceden modifiye etmiş olması sorun yaratıyor)
    Ilk önce base bandı downgrade edeceksiniz onun için Windowsta bu tutoriali takip edin :
    http://blaus.wordpress.com/2007/10/14/20-step-iphone-baseband-downgrade-111-to-102-bb/

    quote:

    Orjinalden alıntı: tulsa

    maalesef . i tunes dan update ettigim icin sanirim 04.01.13_G versiyonu.bir cok kerede yazdım yalnız bir denk gelemedik sizinle.tekrar yazayım ;ve ne olur net sonuc :) makinam amerikadan kırılmıs vaziyette geldi ,yanlıslıkla itunes da update ettim sanırım ve su anki versiyon 04.01.13_G.sizden bir once aldıgım yonergelere gore makinayı ulasılabilir bir hale getirdim suan .yalnız 1.0.2 ye downgrade olayının link ini mac olarak vermistiniz tam olarak su an oradayım.bilgisayarım pc oldugu icin downgrade icin yani 1.1.1 den 1.0.2 ye downgare icin bir link e yada nasıl yapabilecegim seklinde bir acıklamaya ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum .teskkurler simdiden . Önemli!! su an guncelliyorum mesajımı : ben size devamlı diyorum update ettim diye ama su an iphone umu baktım i tunes a baglayıp orda versiyon 1.0.2 yazıyor ne lahana tursusu anlamadım.yalnız 04.01.13_G bu hala aynı lutfen yardım??hani update ettigimde 1.1.1 oluyordu ? yada ulasılabilir hale getirdigimde 1.0.2 ye mi gecti.yada dediginiz gibi baseband 1.1.1 demi kaldı?? bir dunya soru ,ben bu isi cozersem kurban kesicem hehe
    quote:

    Orjinalden alıntı: Vipracing

    Eğer modem versiyonunuz 04.01.13_G değil ise direkt bu linki takip edin : Base band virginize Windows





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Kasım 2007; 23:16:34 >




  • Nasıl update yapılacak?
    Cevap : Bu gün nasıl 1.0.2 ye sahip cihazlar istenilirse 1.1.1 upgrade yapılabiliyor ise o şekilde yapılacak.Yani bir takım hack ler ile.Yeni bir firmware çıktığında genelde 1 ay içinde o da hacklenmiş oluyor.O süre sonucunda başarılı olan yöntemleri zaten yazıyorum buraya.
    Eğer 0 cihaz ise başka yöntem
    Yok kullanılmış cihaz ise başka yöntemler söz konusu.
    Bir de işletim sistemlerine göre farklı yöntemler var.
    Zor değil biraz alışmak biraz bilgisayar hakimiyeti gerektiriyor.

    Not : 1.1.2 şu an avrupa için hazır.ABD de tahminen bu ayın 9 unda piyasada olucak.

    quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    Şunu öğrenmek istiyorum malum fwli cihazlar normal şekilde update yapılamıyor, yapılırsa kilitleniyor, peki Apple yeni versiyonlar çıkarıp, yeni özellikler eklediğinde, şu anda insanların çoğunun şikayet ettiği ufak şeyleri (mesajları tek tek silememe, alarmın telefon kapalıyken çalmaması vs.) ne olacak? nasıl update yapılacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Kasım 2007; 23:26:28 >




  • lütfen kırılmış iphonum 1.1.1 yanlışlıkla update ettim tekrar sim kilitlendi açabilmem için türkçe olarak ne yapmam gerektiğini anlatırmısnz
  • Bende merak ediyorum kim anlatacak diye.Türkçe anlatım için 0 dan başlamak en az 5-6 word sayfası dolduracak kadar döküman yazmak daha sonra linkleri vermek alternatifleri vermek ne yapılması gerektiğini anlatmak vb gerek.Bir de doğru uygulayabilmek lazım.
    Bahsettiğiniz olay bu işlere biraz yabanci iseniz oldukça riskli.Geriye döndürülemez hasar verebilirsiniz cihaza.
    Geçmiş olsun bu arada.

    quote:

    Orjinalden alıntı: husrevcik

    lütfen kırılmış iphonum 1.1.1 yanlışlıkla update ettim tekrar sim kilitlendi açabilmem için türkçe olarak ne yapmam gerektiğini anlatırmısnz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 5 Kasım 2007; 7:44:44 >
  • ARKADAŞLAR MODEM FİRMWARE Yİ TÜRKCE OLARAK ANLATACAK ARKADAŞ VARMI BEN BUNU YAPAMADIM LİNK VERMEYİN CÜNKÜ HEPSİNİ GEZDİM VE COK KARIŞIK GELDİ BELKİ BİLEN BİRİ TÜRKCE ANLATIRSA YAPARIZ.
    MODEM FİRMWARE 04.01.13_G Yİ DÜŞÜREMEDİM
    VERSİON:1.0.2(1C28)
  • benim şöyle bi sorum var ipone daki google haritaları hafızasındamı yüklü yoksa pc deki gibi biyeri seçince o kısmı download mı ediyo? yani 2. dediğim gibiyse illaki bi kablosuz internet yada gprs olcak öylemi? anladığım kadarıyla türkiyede bu uygulama pratikte yalanmı olmuş oluyo?
  • 2
    quote:

    Orjinalden alıntı: kokarca01

    benim şöyle bi sorum var ipone daki google haritaları hafızasındamı yüklü yoksa pc deki gibi biyeri seçince o kısmı download mı ediyo? yani 2. dediğim gibiyse illaki bi kablosuz internet yada gprs olcak öylemi? anladığım kadarıyla türkiyede bu uygulama pratikte yalanmı olmuş oluyo?
  • Ben full parlaklıkta kullanıyorum sürekli, 2 gün civarı dayanıyor.. Ve de keşfettiğim bir konu %10 uyarısı verdikten sonra tamamen batarya tükenmeden 1 gündüz daha yaşayabiliyorum iphone'um ile..

    Bir de parlaklığı yarıya düşürsem dediğiniz gibi baya artacak sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.