Şimdi Ara

iphone servis (avrupa yakası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar avrupa yakasi guvenilir servis var mi? 

3g cihazimin power tusu islemiyor 
    ne kadara patlar acaba

• Hakan Hocam öncelikle geçmiş olsun,fiyat olarak bir tahminde bulunamayacağım,işim ehli üstadlarimizdan cevap bekliyoruz, avrupa yakasinda fatih ilcesine bagli eminonu mahallesinde sirkeci hamidiye caddesinde dogubank ishani 3.kat 304 numarada özgener apple blackberry teknik servis var hasan bey ile gorusebilirsiniz(tabi bu saatte kapanmistir) ben butun apple servis islemlerimi onlarla yapiyorum su saate kadar bi problem yasamadim(yaklasik 3,5 senedir apple urunleri kullaniyorum) bir fiyat alabilirsiniz dilerseniz buyrun numarasi 02125207345
  • sağolasın ahmet hocam, bir yere sordum 60lira dedi,birinden haber beklıyorum,bunuda yarın ararım artık.
    acaba sorun neden kaynaklı,tus mu yoksa baska bir yerinde mi bir sey var :s
    hani diyorum ebayden getirdir takarız (kolay bişeyse)
  • Mecidiyeköyde iphoneblackberryservis tavsiye ederim daha önce 2,3 defa tamir yaptırdım çok memnun kaldım oldukça ilgili arkadaşlar fiyatlarıda bana uygun geldi numaralarını ekliyorum görüşüp fiyat alabilirsiniz.

Yetkili: ilker Amil

0212 216 80 03
  • Avrupa yakasında Beylikdüzü iphone servis'i olan ERC iletişim var. Özel servis. Probleminiz devam ediyorsa firma sitesine girerek bilgi alabilirsiniz.
  • Arvato teleservice öneririm çok profosyonel ekip üstelik cihaz durumunu takip edebiliyorsunuz

http://www.teleservice.com.tr/index.asp

İstanbul - Altunizade
    Adres : Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:31-1 Altunizade Üsküdar TR-34662 İstanbul Türkiye
    Telefon : +90 216 458 97 97
    Faks : +90 216 545 04 54
    E-Mail : mhaltunizade@teleservice.com
  • konu yukarı

3G nin power tusu hepten gitti değiştirmek sart oldu
    baska önerisi olan var mı ?
    arayıp tek tek fiyat alacagımda,lütfen daha önce tamir ettirip o fimaya güvenenler yazabilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.