Şimdi Ara

iPhone SE vs iPhone 5s ios 7 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar çok değişik bir sorunun cevabını bilmek istedim. Sizce hangi telefon daha hızlıdır. Bildiğiniz gibi iPhone 5s ios 7 ile çok hızlı bir telefon acaba iPhone SE ios 9 ile aradaki farkın kapatıp dahami hızlı bilmek istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 29 Nisan 2016; 13:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben standart kullanımda bariz bir fark olmayacağı kanısındayım. Bu tür hız farklılıkları en azından şimdilik sadece çeşitli uygulamalardaki rakamlara göre hissedebilir. Onun dışında günlük kullanımda fark edilecek boyutta bir hız farkı olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GroupPolicy -- 29 Nisan 2016; 13:36:31 >
  • Kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Sonuçta 5s ile se arasında 2 kez donanım güncellemesi yapılmış. ios 9 un üstesinden se'nin donanımı fazlasıyla geliyor. ios 10 içinde se'nin donanımı gayet yeterli, ios 11 de ne olur bilinmez tabi.
  • ios 7.1.2 li bir 5s kadar hızlı bir telefon görmedim daha çıkar mı bilmiyorum.
  • aynen iphone 5s de 7.1.2 efsane sürüm . Kafamı karıstıran sey İphone Se nin özellikleri daha üstün baya ama stabilitesi nasıl ios 7 gibi midir acaba onu düşünüyorum .
  • iPhone 5s ios 7.1.2 kullanıyorum. Ios 9'da SE nasıl, ben de merak ediyorum. Hem, ios 9'lu 5s kasıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

iPhone 5s ios 7.1.2 kullanıyorum. Ios 9'da SE nasıl, ben de merak ediyorum. Hem, ios 9'lu 5s kasıyor :)

İos 9 lu iphone 5s biraz sıkıntılı tabi bunu anlamak için iıos 7 kullanmak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ona bakarsak en babası ios 6 lı iphone 5 di :)

• Elbette SE hızlıdır. ios 7 de olsa 5s yavaş kalır.
  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    iOS 6lı 4s uçardı mübarek zamanında

• kacak363 K kullanıcısına yanıt
    iPhone kullanmaya yeni başlayan bazı ameleler ios 9'lu 5s'in çok hızlı olduğunu, cihazın uçtuğunu falan söylüyor. Görmemiş olunca böyle oluyor işte. Alıp bir de ios 7 kullansınlar, o zaman görün. Ben bilerek, isteyerek yazılımımı güncellemedim. Kafam rahat :)

• bir gün ios 9 lu SE yi inceleyeceğim çokhızlı olduğunu ısrarla söylüyorlar bakalım belki de 5s den SE ye geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

bir gün ios 9 lu SE yi inceleyeceğim çokhızlı olduğunu ısrarla söylüyorlar bakalım belki de 5s den SE ye geçerim.

ip7 yi beğenmezsem bende aynısını yapacağım
  • iOS 7 sürümü iyi fakat nereye kadar bie yerden sonra güncellemek zorunda kalacaksınız bence SE
  • Hocam 3-5 uygulamanız olsun, çok da güncel kullanmanıza gerek yok. Ios 9'un smiley güncellemesini alacağım diye cihazı kastıramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Hocam 3-5 uygulamanız olsun, çok da güncel kullanmanıza gerek yok. Ios 9'un smiley güncellemesini alacağım diye cihazı kastıramam.

aynen katılıyorum kardes sana .
  • En hızlısı sanki ios 6lı 5 idi.

• Geçenlerde youtube'da iOS 9.0.1'li 6S vs 7.1.1'li 5S videosu görmüştüm 5S daha hızlıydı. Ama 9.0.1'in üstüne çok koydu şu an 9.3.1 ile şu an sonuç farklı olabilir... Bu karşılaştırmayı ben de merak ediyorum keşke youtube'da biri speed test yapsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.