Şimdi Ara

iphone se-kullanım süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kullanimin 5 saati zaten spotify a ait baska bir sey yapmamissiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    1- Eee?

"Telefonu elimden birakmadim, surekli mesajlastim, bir konusmayi kapatmadan digerine gectim" mi yazmisim? Yogun muzik dinleme senaryosu yazmisim, 5 saat internetten bluetoothla muzik dinletmis iste cihaz

2- Diger uygulamalarin ekran acik surelerini toplarsak yaklasik 3 saat yapiyor yanlis toplamadiysam, sizi tatmin eden bir deger olmayabilir ama bana yetiyor bu

Mukemmel bir sarj suresi yazmamisim cihazi savunmamisim bir sey yapmamisim aldigim ekran goruntusunu paylasmisim hangi durumda aldigimi soylemisim ilk mesajda, kollonomon 5 saati spotifya aot bosko do bosoy yopmomossonoz

Ne kadar salak salak mesajlar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gibson SG kullanıcısına yanıt
    hahah sakin ol dostum muzik dinlemeden yaptigin bir kullanimimln olursa atmani beklerim

• farklı zamanlarda tarafımca foruma atılmış ekran görüntüleri. bundan daha iyi örnek olamaz sanırım. forum linklerinide ekliyorum
    benim telefon jailbreaklı birde not düşeyim. jailbreakli telefonlarda batarya daha az gider derler. ios 10.2

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-se-ana-konu-kullanici-kulubu-4-ekran-a9-12mp--114959958-259#123488486
    https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-se-ana-konu-kullanici-kulubu-4-ekran-a9-12mp--114959958-295#126091314
    https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-se-ana-konu-kullanici-kulubu-4-ekran-a9-12mp--114959958-287#125326560

iphone se-kullanım süresi

Az kullanilmisi da attim ya bro ondan once :)

Kusura bakma sert cikmisim biraz da cok sacma geldi mesajin o an

• Gibson SG kullanıcısına yanıt
    aammannn sende forumda cok takilmaktam bunlar insan bi sure sonra deli oluyor sinirleniyor anliyorum seni

• Daha önce iphone kullanmadım hiç hep 3000 ve yakın mah lı bataryası olan büyük Android cihaz kullandım büyük ekrandan ve androidden sıkıldım se almak istiyorum ama sizce batarya performansı beni üzermi sabah 7 de çeksem şarjdan gün içinde whatsapp arada sosyal medya değişken gerçe kullanım durumum ama yoğun sayılır akşam saat kaçı görürüm yoksa günde 2-3 defa şarrj gerektirirmi var bi arkadaş çünkü 5s kullanyo üç defa falan şarj ediyorum günde diyor. Bunda tabi batarya daha güçlü ama bilemedim. Birde kullanan arkadaşlar batarya ne kadar sürede etkilenip zayıflamaya başlıyor 6 ay 1 senedede hala aynı performansı alıyorum diyen varmı.

• batarya degisim fiyatları iphone da baya pahali 300_400 tl lerde degistiriliyor benden demesi sonra magdur olma

Batarya dışında üzeceğini sanmıyorumda iphone sonuçta, işte günde iki üç defa şarja takıcaksam o paraya değermi yarı yolda bıraktıktan sonra powebank falan taşırım ama eziyet oda. Değiştircek kadar deforme olurmu pil 5-6 ay içinde mesela. Alo alo demeye arada bir sosyal medya kullanmaya benim bildiğim 3 senedir 5s kullananda var şarjı bi gün rahat dayanıyor hala diyo. Ama yoğun kullanıp 5s'i günde 3 defa şarja takanda var bildiğim. SE daha güçlü pil olarak anladğım kadarıyla ama bilemedim :)

• 2 yıl kullanırsın o kdar hızlı yıpranmaz ama kayıp %20 lerde felan olur acıkcası bi telefona baya para veriyorsun ama elinde powerbank ile dolaşıyorsun bu kötü bence ben mesela bir dahakini telefonumu p2,redmi note 4x gibi batarya canavarı cihazlar düşünüyorum ki doya doya akıllı telefon kullanabileyim
    Elde powebank ile dolaşmak sıkıcı baya tabi, ama Androidde bezdiriyo bazen ben senelerdir android kullanıyorum bazen gelen çağrıyı açamadğım oluyo o an olmuyo işte ram yetmiyo bişey oluyo kitleniveriyo, başka bi zaman bakıyosun bi önceki android telefonunda çalşan uygulama senin yeni aldığın telefonunda çalışmıyor yada desteklemiyor vs çok sıkıntı olabiliyo yeni nesil android cihazlarda sorunlar azaldı tabi htc kullanıyorum mesela arayüzü iyi donma kasma nadir ama yinede bi naletlik çıkıyo karşına sonra batarya canavarı olsun isterse bi hafta şarjı bitmesin iki ucu pis deynek :) ama yine 2 sene falan performansda aşırı kayıp olmadan iş görür diyosunuz sanırm SE için.

• aynen se 2-3 sene götürür

• Gün içinde telefonunu yani SE'yi usb'den bilgisayar takarsan akşam çıkarken cigaz şarjı dolu olarak alırsın..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.