Şimdi Ara

IPHONE SE KULLANANLAR MEMNUN MUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon en az 4 5 sene götürsün istiyorum beni iphone SE ve s7 arasındayım ne önerirsiniz bataryası iyi olsun insta snap whatsapp işimi görsün çok müzik dinlerim oyunla aram yok s7 2 sene sonra kasmaya başlar mı sizce ?



  • ikisi arasında kalsam s7 derdim.kamerası bataryası ekranı daha birçok açıdan üstün.se nin artıları ise ergonomi ve ios (jb siz ios değil ama) .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atorbaci

    ikisi arasında kalsam s7 derdim.kamerası bataryası ekranı daha birçok açıdan üstün.se nin artıları ise ergonomi ve ios (jb siz ios değil ama) .

    Kac sene götürür sence beni s7 üni bitene kadar idare etsin istiyorum 4 5 yıl
  • telefon yine aynı telefon üreticiler isterlerse güncelleme adı altında ağır bir yazılımla telefonları zamanla yavaşlatabiliyorlar.apple mesela iphone 4 sahiplerine bunu yaptı. samsung da çok farklı değil yani.
    .ama senin beklentilerin arasında oyun yoksa ikisi de seni uzun süre idare edecektir zaten.bence git telefonları yakından incele hoşuna gideni al.
  • Android tarafında 4-5 yıl yazılım desteği olmuyor malesef. Burada tercihiniz donanımdan ziyade uzun ömürlü kullanım ise iOS daha gerçekçi bir seçim olacaktır. Arkadaş iPhone 4 demiş ama geçen yıl 4 ler bu yıl 4s ler için yazılım desteği bitti. iPhone 4 bildiğiniz gibi 2011 de çıkmış bir model. Aynı yıl çıkan android cihazların marka model fark etmeksizin yok olduğu da bir gerçek. Örnek verecek olursak 2011 de iPhone 4 tanıtıldı 2012 de Galaxy S III.
  • iPhone'lar daha uzun ömürlüdür emin ol. iPhone 5 iOS 10 aldı. Galaxy S3 Android 4.3 aldı.

    iPhone SE alırsan kasma, donma, takılma yaşamazsın. iPhone SE konusunda bir teminat verilebilir ama Galaxy S7 hakkında bir teminat bekleyemezsin. Kafam rahat olsun dersen iPhone SE.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 18 Eylül 2016; 19:59:32 >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone se yada s7 vericeğine 6s al 3-4 yil rahat kullanirsin samsung ekrani aldatmasin seni anroid zamanla kullanilmaz hale geliyo se yerine 6s alabilirsin bulursunda temiz ikinci el filan düşün derim pişman olmaxsin.!se ekrani kücük gelenilir 6s işini görür kisaca iphoneden şaşma se yada 6s kararini herhangi elektronik magazada incelemeni yap kararini ver..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 19 Eylül 2016; 20:16:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android işletim sistemi olan hiçbir telefon (40 yas ustu dedelerimiz hariç) 3 yıldan uzun kullanım VEREMEZ

    biz genç kullanıcılar icin de (telefonu devamlı güncelleyip bir çok app kullanan) 2 yıldan uzun kullanım VEREMEZ

    bugüne kadar hiç vermedi .
    vermiyorlar yanı.

    teoride verir ama TAD ALMAMAYA BASLARSİN

    not : kişisel görüştür arkadasa yardımcı olması açısından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occautta -- 19 Eylül 2016; 20:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada se yerine 6s al diyen arkadaşlar kafanı karıştırmasın iki telefon da ayni sure boyunca güncelleme alacaklar .
    iki telefonunda bütün donanımı ayni , tek farkları kamera ve 3d touch özelliği

    se ile s7 arasındayım diyen adama 6s önermek biraz abes olmuş . soyle ki ;

    birisi 1800 liraya bulunabiliyor diğeri 2800 lira
    birisi 4 inç birisi 4.7
    se nin şarjı sanirim düz 6s den daha uzun gidiyor


    ben de 5s imden çok memnun olmama rağmen (benim icin cep telefonu tarihinde daha mükemmel bir ekran boyutu gelmedi ) se ye terfi etmeyi düşünüyorum . ama standart kullanıcı oldugum icin gerek var mi bilmiyorum .

    ama sarj süresi beni çok cezbediyor .
    bence bak BENCE diyorum , ekran boyutunun da verdiği yetkiye dayanarak , bugüne kadar yapılmış en iyi telefon apple in se modelidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occautta -- 19 Eylül 2016; 20:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem 4-5 yıl kullanıcaksın apple store da 32 gb 6s havale ile 2640 tl al bir ömür kullan. SE nin ekranı çok küçük 4 yıl tahammül edilmez , s7 ninde kasmalarınw donmalarına tahammül edilmez en iyisi 6s.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yBüyük ekran istiyorsan s7 yerine 6s derim çünkü s7 dediğin telefon 1-2 sene çöp olacak ama 6s hala piyasası olan ve stabil çalışan bir cihaz olucak, küçük ekran istiyorsan zaten se rakipsiz hem şarjıda baya iyi gidiyor
  • Gerçekten mükemmel telefon. Bende s7 ile se arasında kararsız kaldım. SE aldım. Aldığım 3. gün pişmanlık yaşadım androide alışkanlığımdan dolayı. Aradan 20 gün falan geçti iyiki SE almışım diyorum. Eğer küçük telefon isteğiniz varsa daha iyi hiç bir seçenek yok hocam.
  • Gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.