Şimdi Ara

iPhone SE Kamerası ve Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lumia 920 kullanıcısıyım, mağazasından, telefonun büyüklüğünden vb. sıkıldığımdan, iPhone SE almayı düşünüyorum. Ancak SE'nin ön kamerası için 1.2 megapiksel yazıyor. 5s'in ön kamerasını kontrol ettiğimde çekimi güzel yapıyor. Acaba 5s ile SE'nin ön kameraları aynı işlevi görür mü yoksa daha mı düşük kalır SE?

ve SE alanlar var ise, memnun olup olmadıklarını bizlerle paylaşabilir mi?

• Evet kameralar birebir aynı ve hiçte kalitesiz değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalitesiz değil fakat düşük ışıkta vasat bir görüntü alacağınızı temin edebilirim. Bir 5S kullanıcısı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutalRage

Kalitesiz değil fakat düşük ışıkta vasat bir görüntü alacağınızı temin edebilirim. Bir 5S kullanıcısı olarak.

Düşük ışık için normal diyemez miyiz bu duruma?

Bir çok telefon düşük ışıkta kötü yapmaz mı çekimi?
  • lMuratl L kullanıcısına yanıt
    Beklentinize bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutalRage

Kalitesiz değil fakat düşük ışıkta vasat bir görüntü alacağınızı temin edebilirim. Bir 5S kullanıcısı olarak.

5s'in ön kamerası düşük ışıkta gayet iyi çekiyor bence, şaşırdım böyle demenize
  • Ön kamera 5s ile bire bir aynı test ettim hocam. Arkadaşların da dediği gibi düşük ışıkta her iki cihazda yetersiz. Ancak arka kamerası SE nin harika fotoğraflar çekiyor. Biliyorsunuz ki arka kamerası 6s serisi ile aynı muhtevaya sahip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5s sahibiyim kamera ışıklı ortamda tatminkar. Fakat nerede ışık azalıyor orda rezalet oluyor. Aksini iddia eden sizi kandırıyordur itibar etmeyin hocam

• Teşekkürler değerlendirmeler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.