Şimdi Ara

iPhone SE(2.nesil) Vs İphone XR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben iphone telefon almayı düşünüyorum xr ve se(2.nesil) arasında kaldım baya bi uzun süre kullanıcagım için size sormak istedim internette tam bi cevap bulamadım acaba bu 2 telefondan hangisi daha çok güncelleme alır önceden 6 kullanıyordum güncelleme destegi kesildikten sonra redmi note 7 kullanmaya başladım şimdi değiştirmek istiyorum dedigim gibi uzun vadeli kullanacagım icin bu 2 telefondan hangisi daha çok güncelleme alır ikiside performans olarak aynı sayılır ikisinden birini alıcam fiyat önemli degil max iphone XR fiyatına önerebilceginiz telefon varsa (iphone) söyleyebilirsiniz

İphone XR 64 GB Teknik Özellikler Ve Fiyat
    https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-xr-akilli-telefon.html

iPhone SE 64 GB Teknik Özellikler Ve Fiyat
    https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-se-akilli-telefon.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanKönigsrasse -- 25 Kasım 2020; 20:57:16 >

• Se daha uzun ömürlü ve hızlıdır bir gösterişi yoktur çoğu kişi 6 yada 7 sanır, xr daha büyük ekranlıdır gösterişi daha fazladır, cihazı havası gösterişi için alıyorsanız xr, cihazı ios olsun hızlı sorunsuz stabil olsun her tür işimi görsün, telefonla hava atmak gibi bir kaygısı olmayan yetişkin biriyseniz se alın
  • Önce XRı (4 ay) daha sonra SE 2yi (1 ay) kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim;
    XRdan SE ye geçince 1-2 gün affalladım açıkçası ekran boyutu ve bataryası nedeniyle. Halbuki Touch IDli kasayı sevmeme rağmen. XRla arasında dikkatle bakılınca hız olarak fark var SE (özellikle Wp, instagram, twitter ve birkaç bankacılık uygulaması açarken) biraz daha hızlı. Ve bu fark seneler geçtikçe açılacak. Kamera açısından da SE daha önde donanım nedeniyle. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız SE diyebilirim. Zaten büyük ekran sevmediğim için SEnin bence tek eksisi Bataryası.
  • Se xrdan her yonde daha onde ve 1 sene daha fazla guncelleme alacak. Ama kucuk ekran yapamam derseniz siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Önce XRı (4 ay) daha sonra SE 2yi (1 ay) kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim;
    XRdan SE ye geçince 1-2 gün affalladım açıkçası ekran boyutu ve bataryası nedeniyle. Halbuki Touch IDli kasayı sevmeme rağmen. XRla arasında dikkatle bakılınca hız olarak fark var SE (özellikle Wp, instagram, twitter ve birkaç bankacılık uygulaması açarken) biraz daha hızlı. Ve bu fark seneler geçtikçe açılacak. Kamera açısından da SE daha önde donanım nedeniyle. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız SE diyebilirim. Zaten büyük ekran sevmediğim için SEnin bence tek eksisi Bataryası.

Se nin bataryası ne kadar dayanıyor

• BatuhanKönigsrasse kullanıcısına yanıt
    Gece telefon şarjda olup sabah 9-10 gibi şarjdan çekerim genelde. Gün içerisinde wp instagram twitter dh falan yani orta yoğunlukta akşam 10-11e kadar götürüyor. Ancak gün içerisinde video falan izlediysem kamerayı sık kullandıysam akşam 5i bulmadan bitiyor şarj. Genelde ekran süresini 5 buçuk - 6 saat alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.