Şimdi Ara

ıphone sahipleri bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun arkadaşla pazarlık yaptık ıphone 3 gs 32 gb icin 20 ay garantisi mevcud faturaları ve aksesuarları tam fiyat 1200 tl ?
    Kafama takılan ekranın alt ve üst kösesinde ck kücük saydamlık var siyah bölgelerinde üzerindeki kaplamadan olduğunu söyledi ama emin olamadım , kaplamlar bu gibi sorunlar yaratırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 7 Eylül 2010; 20:03:36 >

• Eğer kaplama yapılırken tam olarak düzgün bir şekilde kaplanmadıysa saydan gözükür. Çünkü o kısımda hava kalmıştır. Sonradan kredi kartı ile filan dışarıya hava itilerek çıkarılabilir. Çıkmıyorsa bile küçük bir görüntü kirliliği dışında hiçbir sorun teşkil etmez
  • hocam öncelikle fiyatbence yüksek olmuş söyliyim sitede ikinci el bölümünden biraz araştırın çok daha ucuzları mevcut.
  • hocam sahibinden.com da 1000 liraya kadar bulmak mümkün 32 gb
  • Saolun cvplar için beyler , fiyat konusunda itaal telefonlar genelde bahssetiğiniz fiyatlarda ikinci elde dolaşırken rastlatığım fiyatlar hep bu yöndeydi fakat benim icin öncelikli olan garanti kapsamında olması bir kaç kez canım yandı bu durumdan, bu yüzden garanti kapsamı önemli fiyat olarakta genelde o seyirlerde garantili ciziksiz ıphoneler takip ettiğim kadar ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 8 Eylül 2010; 2:35:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kara Listede olan iPhone YARDIM !
    11 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.