Şimdi Ara

iPhone restore olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone' um restore ve update yapmak istiyorum. Başlıyor ancak daha sonra "The iPhone could not be restored. An unknown error occured (1604)" uyarısını alıyorum. Google' da araştırdım ama herhangi bir çözüm bulamadım. Yeni iTunes hesabı al gibi işe yaramayan öneriler var. Lütfen acil yardım bekliyorum.

• itunes'un en son versiyonu yuklu oldugundan emin ol dostum...
    herhangi bir virus programı varsa kapat...
    telefonu kapalı halde tak bilgisayara sonra aç...
    bide ole dene bakalım...
    shift+restore deneyebilirsin bide
  • Önceden en son versiyon yüklü değildi, kaldırıp en son sürümü yükledim ama sorun devam ediyor. Bu seferde hata kodu 1602.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Önceden en son versiyon yüklü değildi, kaldırıp en son sürümü yükledim ama sorun devam ediyor. Bu seferde hata kodu 1602.

telefonun yurt dısı unlock'ı jailbreaklı falan mı?

16XX hata alanlar telefonu recovery modunda restore etsin bunların hiç birine gerek kalmadan sorun çözülecektir.

Recovery moduna nasıl alınır?
    telefon açıkken home+powera basılı tutun.Telefon kapanacak ve tekrar açılacak tekrar açılınca elinizi powerdan çekin ve homeye basılı tutun ekranda itunes ve data kablosu görünce işlem tamamdır artık restore edebilir ve 16xx hatalardan kurtulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 14 Mayıs 2010; 0:36:44 >

• Recovery modda da 1604 hatası verdi. Telefon JB' li ama Unlock değil, Turkcell' den aldım.
  • bilgisayarında "Apple Software Update" dosyasının nerde oldugunu ara...
    içindekileri sil...
    sonra itunes'i uninstall et... tekrar yükle...
    bide öle dene bakalım...
    (recovery moddada dene gene ayrıca shift+restore dene)
  • baska bir ihtimal...

Çözüm:

1. Bilgisayarınızda Başlat > Çalıştır ‘ı açın.
    2. Kutuya aşağıdaki satırı olduğu gibi yapıştırın.
    %appdata%\Apple Computer\iTunes ve enter düğmesine basın
    3. Açılan klasörden Device Support klasörünü açın.
    4. O klasördeki dosyaları silin
    5. Ve son olarak aşağıdaki dosyayı oraya koyun.
    teox12220000_4_Recovery.ipsw

teox12220000_4_Recovery.ipsw dosyası :http://r*pidshare.com/files/136573580/teox12220000_4_Recovery.rar "*" yerine a yazmayı unutmayın
    rar şifresi: teoalp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod touch hep dfu mod !!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam hepsini denedim, olmuyor maalesef. 1600 TL para ver sonrada cefasını çek telefonunun. Neyse böyle kalsın şimdilik. Bu problemi bayağı yaşayan var ama net bir çözümü yok gibi. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Yok hocam hepsini denedim, olmuyor maalesef. 1600 TL para ver sonrada cefasını çek telefonunun. Neyse böyle kalsın şimdilik. Bu problemi bayağı yaşayan var ama net bir çözümü yok gibi. Teşekkür ederim.

aklıma gelen herseyi soyledim dostum... nettende arastırdım...
    büyük ihtimal problem cihazının jailbreakli olmasından kaynaklanıyo...
    baska bir bilgisayarda falan restore etmeyi dene...
    yada yarın forumda daha tecrubeli kişiler belki cozum icin bi cevap biliyolardır...
    cevaplarlar...eywallah...
  • aynı sorun bende de var..
  • Aynı sorun bendede var.çok farklı sitelerden baktım,genelde herkes aynı çözüm yolunu söylüyor ama neye yarar.bende ilk başta itunes iphoneyi görmüyordu.update ettim gördü.restore etmeye calistim hata aldim(1611) numaralı... Telefon orjinal Jb siz yani bu ne demek oluyor? arkadaşın sorunu Jb den dolayı degil.Bir dünya para harcayıp böyle sorunları yaşamak insanı delirtiyor.iTunes'u kendimi bildim bileli sevmemişimdir zaten

Bu arada w7 ultimate 64 bit kullanıyorum.Telefon 3 tane farklı pcde restore edildi.Simdikin de etmiyor

Umarım Bir Çözüm Bulunur.Teşekkürler...

• Bende de aynı sorun olmuştu bir zamanlar 3G varken. Pc'deki iTunes ile ilgili ne varsa bulup silmiştim. Belgelerden, gizli dosyalardaki Application Datadan, Program files'tan. Ancak ondan sonra hata kodu geçmişti.
  • teli kapatın home tusuna basın daha sonra kabloyu takın
  • sorunu sanırım tam olarak anlatamadım.Detaylıca olarak anlatırsam sanırım daha iyi yardımcı olabilirsiniz.İlk olarak telefon kapalıyken pcye takıyorum Usb si ile.ardından home+sleep tuşuna basarak açıyorum.Pc iphoneyi görüyor.iTunes açılıyor. Restore islemi cıkıyor restore basınca 2-3 sey yazıp restore and update gibisinden bir seçenek çıkıyor.Bu secenegi secince(bu arada iphonenin ekranında itunese dogru yönelmiş usb resmi var) bir düzine kutu yüklüyor,doluyor,ediyor.5 dk boyunca bu kutular doluyor.Bu sırada iphonenin ekranında apple isareti çıkıyor ve altında dolması için tasarlanan küçük bir kutucuk var.Fakat bu kutu dolmuyor.5 dk sonrada restore hatası veriyor iste unknown error diye ve değişik numaraları var bu hataların.

Hadi bunuda geçtim şimdi iphone kapandı.Açamıyorum.Yani demek istedigim iphoneyi ilk aldıgımdaki gibi hiç restore edilmemiş önceden gibisinden açılmıyor.Ekranda sadece itunese yonelen usb resmi çıkıyor.E haliyle pc dende restore edemedigim icin isim cok zor.

Lütfen yardım edin çünkü bir hafta icinde yurt dısına cıkacagım ve telefon bu haldeyken tam bir dert olur.(baska bir telefon bulurum orası ayrı fakat neden böyle ugrastırsınki bizi? )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.