Bildirim
iPhone Pro
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Note 6 olmus bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3DMystic
Yorumlarınızı bekliyorum konsept çalışmam
ekran 4.7inç, kalınlık 6.8mm olarak hesaplandı
Alarun yıtarın katur kutur kullanarun yerun
Ne diyom la ben neyse
Güzel olmuş gardaş hll
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağ yandaki düğme açma kapama düğmesi mi?
İphone u iphone yapan üstteki kilit düğmesi yeri kesinlikle değiştirelemez... değiştirilmemeli...
Onun dışında arka kısım biraz basite kaçmış fakat ön ve alt kısım etkileyici.. inceliği de cabası.. Ekran boyutu muhtemelen o civarlarda olur. -
Ne kadar uğraştın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet power tuşu ergonomik olması açısından kasa daha büyüyceği için yan tarafa almayı düşündüm
yan çerçevelerde yarım mm olarak hesaplandı edge to edge sınıfına girdiği için note serisi gibi görünmesi aldatmasın
bu arada arka kasa full aliminyum alt ve üst şeritler gövdeden daha koyu renk seçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 11 Ocak 2014; 23:01:00 > -
yandaki powerbuttonu kaldır inceliği normale döndür cerceveleri biraz daha belirgin yap, sonra iphone pro diye piyasaya sür :D -
quote:
Orijinalden alıntı: bimin aystiisi
Ne kadar uğraştın
3 gün aralıklarla en zor kısmı render aşaması -
Bence kesinlikle degistirilmeli ve sol uste alinmali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X