Şimdi Ara

iPhone Power Butonu Basılı Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Aydır ilk kez başıma geliyor, power butonu kendi kendine basıyormuş gibi sürekli basıyor, ekran açıyor kapıyor, kitliyor telefonu kapatma seçeneği geliyor. Kapatmaya korkuyorum bir daha açamam diye sizce bir kapatmayı deneyeyim mi? Bir an düzeldi gibi oldu sonra tekrar yaptı hatta şu an bu cümleyi yazarken tekrar düzeldi. Yine bir problem çıkması halinde olayı düzeltebilmem için bana önereceğiniz bir şey var mı?

• iphone 5in standart sıkıntısı hocam. Arkadaşımın telefonunda da tuş içe girdi öyle kaldı ama çözüm yolu bulamadık.
  • Hocam bn boyle bisi daha once hic okumadim yan tarafinin basmama olayini duymustum zaten de bunu hic gormedim yani. Kapattim telefonu kendi acildi simdi tuttu ayari da kullanmiyorum butonu o haldeym yani. Yok mu bi cozum yolu ? Tamire gotursem ne degisir buton tek basina degistiriliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti veya tamirci iyidir.
  • Benim yapabileceğim bir şey var mı? Yani eğer bir parça değişecekse ben yapamam ama ne biliyim bi kağıt sıkıştır az aç ittir falan yap diyorsanız kendim bile denerim öyle korkum yok açmaktan yana.
  • gelin temizliğini yapalım ücretsiz cihazı sökmeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 Power tuşu hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.