Bildirim
Iphone PC Contacts Sync Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iphone da bir isme çok fazla numara kaydım var mesela.ama bilgisayarda windows kişilerinde sadece belli numaralar gözüküyor.bende hiç denemedim. -
tamam orası öylede tekrar telefona aktarırken o bilgiler kayboluyor =) -
hımmm
valla ben hiç farketmedim açıkcası.hakikaten öyleyse çözüm bulmak lazım yahu -
Bende aynı şekilde eski telefonuma bir kişinin altına cep-iş-ev-iş2 gibi 3-4 telefon kaydetmiştim. bunları outlook ile senkronize ettim ve hepsi outlook contacts a otomatik geldi. Outlook un contacts kısmında da business/mobile/home/home2/car/company gibi 19 ayrı seçenek var, dolayısıyla kaybolmadı. Bunlarıda itunes ile yeni i phone uma aktardım. Herhangi bir kayıp olmadı. -
Sevgili Arkadaşlar;
Office 2003 Outlook kullanın bir kişiye 19 adet telefon numarası girebiliyorsunuz. Eger derseniz 19 yetmez onu bilmem işte -
19 yeter artar bile hatta ama ben custom field kullanıyorum outlook 2003 custon fieldlara izin veriyormu mesela, "Yazlık1" , "Oda2" gibi yani labelların değişmesine izin veriyor mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X