Şimdi Ara

IPHONE ORJİNAL ŞARJ ALETİ VE DATA KABLOSU NERDEN ALABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4S'in şarj aleti geçen gün bozuldu telefonu şarj etmiyor. Telefon yurtdışından birkaç hafta önce alındı. Garantisi var ama yurtdışında geçerli tabi. Öncelikle bunu garantiden temin etme şansım var mı yurtdışına gitmeden? Diğer bir soru da orjinal şarj aleti ve data kablosunu ucuza alabileceğim bir yer var mı? Uyduruk olanlarla arkadaşım telefonunu kızartıyodu az daha

• yurtdışına gitmeden garantiden temin edemezsin.

orjinal sarj aleti konusunda da dikkat et çoğu yer orjinal diye birebir olan çakmalarını satıyor. iphone da orjinal şarj aleti gerçekten önemli
  • ebayde 15-20 dolara satılanlar var orjinal yazıyor... bakın alınca apple store a götürcem orjinal değil derse iade alcakmısınız diyorum öyle bir şey olamaz olursa da %100 iade garantisi falan diyor. valla ben de anlamadım ne yapcağımı apple storedan da alınmaz ki yuh yani 100 lira uyduruktan plastik bi zımbırtı verilir mi ya
  • http://www.elmasepeti.com/Apple-iPhone-ve-iPod-Prizden-sarj-Cihazi-AC-_8597.html#0

İlla orijinal olmasına gerek yok dersen Artwizz gayet kaliteli ve yeterli:

http://www.elmasepeti.com/Artwizz-PowerPlug-iPod-ve-iPhone-Prizden-Hizli-sarj-Cihazi-AC-Beyaz-_7222.html#0

Diğer yandan Belkin ürünleride tercih edilebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 3 Mart 2012; 0:09:44 >

• teşekkürler cevap için ama orjinal olanına daha uygun bir fiyatla ulaşma şansı yok galiba :( birebir orjinal gibi görünenlerle orjinalleri ayıramaz mıyız peki?
  • Şarj Cihazı: 80,35TL

Kablo: 55,62TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 3 Mart 2012; 0:22:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.