Şimdi Ara

iPhone'nun Mac adresini Modeme Girdim ama Bağlanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone'nun mac adresini direkt modeme girdim. iPhone kablosuz ağları taradığında ilgili ağı buluyor ve bağlanmak istediğimde "Ağa bağlanılamadı" hatasını veriyor.
    Bu işlemi çok defa yaptığım halde bir sonuç alamıyorum. Normalde bu işlem sayesinde iPhone'nun direkt ağa bağlanması gerekiyor.
    Acaba eksik yaptığım birşey mi var?

Bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?

Tşk.

• Neden mac adresini modeme girme gereği duydun.MAc filtrelemesi mi yapmıştın? Sadece bu Iphone MAC adresine mi yetki vermek istiyorsun?

Ayreten Wireless ağlarda sorun yaşayan arkadaşlarımıza ağ IP adreslerini Iphone a elle girmelerini tavsiye ederim.DNS yazan kısma ve ağ geçidine direkt modeminizin ip sini yazın.
  • Benim modemim de iPhone 'umun MAC ini tanımıyor..
    MAC adreslerinin atanmasında problem mi var acaba? Sanmıyorum ama...
  • iphone'un mac adresiyle ilgili bir sıkıntı yok. Ben mac filtreleme yaparak kullanıyorum wireless bağlantımı. Bu ayarı yaparken birkaç noktaya dikkat etmeniz gerekir;

1. mac adresini yazıyorum diye bluetooth adresini yazabilirsiniz,
    2. mac adreslerinin girildiği tabloda kullanıcıya 2 imkan verilir. Ya tabloda kayıtlı adreslere erişim imkanı tanınır ya da erişim yasaklanır, bunu da kontrol edin tekrardan,
    3. mac filtreleme dışında WEP ya da WPA şifreleme olup olmadığını da kontrol edin...
  • MAC adresi iPhone'da ya da Touch'da arada : ile yazılmış bunu arada - koyarak girmen gerekiyor öyle yaptın değil mi?
  • modemin içine gir, wireless setuplarda, psk 2 gibi birşeyler var, orayı psk2 personele getir, alta şifre gir...
    iphone dan setting lerden wifi ye gir, modemi seç şifre isteyecek wireles psk2 nin oraya yazdığın şifreyi iphone un şifre isteyen bölümüne yaz...

İnternetin hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warfeet -- 18 Mayıs 2008; 22:50:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.