Şimdi Ara

iPhone nereden almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gold darty evo bilkom genpa bıdı bıdı birçok şey araştırdım..sonudna türkiyede apple store açılmadan çözüleceği yok..kısaca :
    iPhone 4s almak istiyorum.türkcellin kampanyasından mı darty'den mi gold'dan mı teknosadan mı nereden alabilirim..alanlar bana gerçekçi yorum yaparlarsa sevinirim..araştırmalarım sonucunda almayacağım çünkü..herkes distribütörleri veya paralel ithalatçıları kötülemekten başka birşey konuşmamış..haklı yanları da var ama bu kadar insan kullanıyor etrafımda şikayeti olanı duymadım

• bulabilirsen aveadan kontratlı al
  • avea 'da kampanya devam ediyor fakat cihaz yok..yaptığım araştırma sonucunda daha da gelmez dendi..o yüzden aveadan hayır yok
  • Bencede bilkom mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa' da bulamazsın iPhone Turkcellde de 6 ay ya da 1 yıl faturalı hat sahibi olman gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

Bencede bilkom mantikli

Bilkom da sadece 64GB var sitesinde digerleri stokta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

Bencede bilkom mantikli

Bilkom da sadece 64GB var sitesinde digerleri stokta yok

evet ne yazıkki bende gördüm, çogu zaman böyle yapıyor bilko stoklarını denk getirmek zor oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Kulaklığı Almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bir hafta kadar önce darty'den aldım. 4s 16gb 2000 tl, 3 ay taksit erteleme, 10 taksit. world kartıma da 100 tl puan verdi. adios'um olduğu için puanlarımın 3le çarpılacağını, dolayısıyla 1700 tl'ye gelmiş olduğunu hesapladım. 2 yıl evo garantili. bir sıkıntı olursa garantisi ile biz ilgileneceğiz, bize getireceksiniz dediler, aldım ben de. şimdilik çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayfim

ben bir hafta kadar önce darty'den aldım. 4s 16gb 2000 tl, 3 ay taksit erteleme, 10 taksit. world kartıma da 100 tl puan verdi. adios'um olduğu için puanlarımın 3le çarpılacağını, dolayısıyla 1700 tl'ye gelmiş olduğunu hesapladım. 2 yıl evo garantili. bir sıkıntı olursa garantisi ile biz ilgileneceğiz, bize getireceksiniz dediler, aldım ben de. şimdilik çok memnunum.

3 ay taksit erteleme su an gecerliyse yarın almaya gidiyorum acaba hala geçerli mıdır?
  • bilkom için stok problemi var evet.darty için de paralel ithalat olduğundan facetime özelliği müslüman ülkelerden genellikle arap meşeili olduğundan yok.sen aldığında facetime'a dikkat ettin mi var mı ? zaten almada sorun yok iyi fiyata bence alabiliyorsunuz fakat arızalandımı o zaman işler kötüleşiyor..benim araştırdığım hiçbir firmanın 1 seneden önce cihazı açmaya yetkisi yok..apple bu yüzden davalık.kendileri tamir etmye kalkıp bir de para istiyorlar o yüzden güvenilir olsun ingiltere veya abd malı olsun diye türkcell'den kontratla almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  • quote:

Teknosa' da bulamazsın iPhone Turkcellde de 6 ay ya da 1 yıl faturalı hat sahibi olman gerekiyor sanırım

teknosa'da var fakat tahmin edebileceğiniz gibi tuzlu..forum istanbuldaki teknosa extra gittim sorguda 3 tane var dediler.fakat aynı şartlarda darty den ucuza almak daha mantıklı..türkcell'de de olay 24 ay kontratla aylık asgari paket 107 lira faturaya yansıtılıyor..veya 6 ay 1 yıllık türkcell müşterisi değilmisin..atıyorum vodafone hattın var.türkcelle taşıyorsun ilk 12 ayı sendenkredi kartından 1218 lira cihaz parası alıyor..daha sonra faturana yanstıyor getri kalanını
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcda

quote:

Teknosa' da bulamazsın iPhone Turkcellde de 6 ay ya da 1 yıl faturalı hat sahibi olman gerekiyor sanırım

teknosa'da var fakat tahmin edebileceğiniz gibi tuzlu..forum istanbuldaki teknosa extra gittim sorguda 3 tane var dediler.fakat aynı şartlarda darty den ucuza almak daha mantıklı..türkcell'de de olay 24 ay kontratla aylık asgari paket 107 lira faturaya yansıtılıyor..veya 6 ay 1 yıllık türkcell müşterisi değilmisin..atıyorum vodafone hattın var.türkcelle taşıyorsun ilk 12 ayı sendenkredi kartından 1218 lira cihaz parası alıyor..daha sonra faturana yanstıyor getri kalanını

Teknosa' da iPhone nasil var anlamadım? Yinede ben telefonumu faturalı yapmama düşüncesindeyim faturaya doğru düzgün konuşma yapmadan vergi şu bu 15-20TL kesin geliyor.

• Slm bende senin gibi iphone 4s bakıyordum sonra gittim darty den aldım paralel ithalat 2000 tl verip kullanım kılavuzu ing adaptör amerikan türü olup dandik bir dönüştürücü verdiler garanti bu konularda önemlidir.1 hafta sonra gittim genpadan 2050 tl ye aldım kafam rahat turkcell e verdikleri cihazlardan geldi hemde türkçe kullanım kılavuzu ve adaptör ile genpayı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

ben bir hafta kadar önce darty'den aldım. 4s 16gb 2000 tl, 3 ay taksit erteleme, 10 taksit. world kartıma da 100 tl puan verdi. adios'um olduğu için puanlarımın 3le çarpılacağını, dolayısıyla 1700 tl'ye gelmiş olduğunu hesapladım. 2 yıl evo garantili. bir sıkıntı olursa garantisi ile biz ilgileneceğiz, bize getireceksiniz dediler, aldım ben de. şimdilik çok memnunum.

3 ay taksit erteleme su an gecerliyse yarın almaya gidiyorum acaba hala geçerli mıdır?

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/darty/s-7/c-830.aspx

kampanya bu. 1 nisana kadar geçerlidir diyor. yarın da geçerli olsa gerek.

şarj aleti olarak içinden şuna benzeyen birşey çıktı.
    http://www.hepsidijital.com/images_buyuk/f28/Ultra-Mini-1000mA-USB-Guc-Adapto_252828_1.jpg

kullanım kılavuzu türkçe. garanti konusunu bilmiyorum ama adamlar 2 yıl boyunca bize getireceksiniz dediler. bir sorun çıkar mı fikrim yok.

facetime konusunu nasıl deneyebilirim? telefonda facetime arama yapma falan hepsi var. facetime arama yapınca arıyormuş gibi de görünüyor ama etrafımda bir iphone'u olan vatandaş olmadığı için görüşme gerçekleştirmedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayfim -- 30 Mart 2012; 21:42:26 >

• quote:

Allah Allah adiosa niye 3 kat puan veriyor ki ? kampanya falan diceksin ama inceledim baktım göremedim öyle bir kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

Allah Allah adiosa niye 3 kat puan veriyor ki ? kampanya falan diceksin ama inceledim baktım göremedim öyle bir kampanya.

hocam adiosa 3 kat puan vermiyor. kazandığınız puanları adios card ile uçak bileti ve otel harcamalarında ortalama 3 kat daha değerli kullanabiliyorsunuz. 100 tllik worldpuanla 300 tllik otel harcaması yapıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayfim -- 30 Mart 2012; 22:02:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

hocam adiosa 3 kat puan vermiyor. kazandığınız adios card ile uçak bileti ve otel harcamalarında ortalama 3 kat daha değerli kullanabiliyorsunuz. 100 tllik worldpuanla 300 tllik otel harcaması yapıyorum ben.

Şimdi anladım hocam eyvallah

• ben yenibosnadaki büyük darty'den aldım. sitede darty'e karşı ciddi bir nefret söz konusu. belki farklı mağazalarda farklı cihazlar satılıyordur. benim kendilerinden ilk alışverişim oldu aman diyeyim alırsınız garip bir alet falan çıkar bana küfür etmeyin:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.