Şimdi Ara

Iphone Needs Repair hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once 1.1.3 teyken 1 kez aldigim hatayi 2 hafta once 1.1.4 e gecirdigim iphone umda bugun arka arkaya 4-5 kez aldiktan sonra forum da arastirmalarima basladim.
    daha onceden gozume ilismisti boyle bir topic ancak tum sayfalara teker teker bakmama ragmen bulamadim. lutfen mazur gorun bu topic i ve bana yardimci olmaya calisin(verilen tepkiler karsisindaki korkumu tekrar dile getireyim dedim :D)
    soyle bir ek bilgi daha vereyim 3.0 zphone ile kirdim. hat gidiyor acip kapattiktan sonra tekrar geliyor ve sonra bi yarim saat sonra geri geliyor. Bu arada bossprops ile bakiyorum ssh acik ten kapali hale gelmis onunla alakali bir dusum sozkonusu olabilir mi?
    bu arada yeni bir program yuklemedim hersey yolundayken bole bir sorunla karsilastim.
    1.1.3 ten cok memnundum tekrar mi geri donsem acaba yorumlarinizi bekliyorum

\yaridmlariniz icin teserkkurler

• Iphone Needs Repair hatasi sanırım donanımla ilgili bir sorununuz olduğunu gösteriyor ama inşallah ben yanılıyorumdur.
    Bu konuyu bi araştırayım bakayım bununla ilgili ne bulacağız.
    Ayrıca, kırma işlemlerinizi lütfen Ziphone 2.6b ile yapınız. "bu benim önerim isteyen yapmayabilir"
    1.1.4 version'dan düşük versiona geçmek ciddi sorunlara sebep olabilir.Onun içindir ki yine Restore yapacaksanız 1.1.4 firmware yükleyiniz. Bi de 1.1.4'de iken 3.9 dan 4.6 ya geçiniz ki sistem biraz daha rahatlasın.
  • o halde simdi ben 3.9 dayim ister istemez 1.1.3 u zphone 2.6 ile kirmistim.
    ilk is olarak 4.6 ya geceyim belki bir duzelme yasarim.
    bu arada tekrar sorayim size 4.6 da oldugumu hizli bir sekilde nasil ogreniyordum
    ilginize tesekkurler
  • bu arada en son arac sarj aletiyle bir sarj yapmistim acaba ondan da kaynaklaniyor olabilir mi diyerekten umitsizce sorayim istedim
    :D
  • 2 gün önce italyada iken aynı hata karşıma çıktı. Bir kaç restart işe yaramadı. Tamamen kapatıp yattım, sabah açtım, tekrar yapmadı. 2 gündür düzgün.
  • versiyon nedir acaba???
    bu arada sarj ettikten sonra duzelmis olmasi mumkun mu acaba
    ben simdi sarj ettim dc ile
    hersey yolunda gibi
  • Ben bu konuyu çözemedim arkadaşlar!!!
    Kim sordu? kim cevapladı?
    Ortada ki sorun neydi?
    Alla alla
    Sonuç itibariyle "her şey yolunda" sözü konuyu kapatmış anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla iste dc adaptoru ile sarj ettim
    su an yaklasik 12 saat oldu
    herhangi bir sorun yok gibi
    insanlarin pilin seviyesi azalinca hat gidiyor soylemlerine biraz kafam takildi
    simdi pilin azalmasini bekliyorum
    bakalim ne olacak
    gelismelerden haberdar edecegim sizi
    merci
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

walla iste dc adaptoru ile sarj ettim
    su an yaklasik 12 saat oldu
    herhangi bir sorun yok gibi
    insanlarin pilin seviyesi azalinca hat gidiyor soylemlerine biraz kafam takildi
    simdi pilin azalmasini bekliyorum
    bakalim ne olacak
    gelismelerden haberdar edecegim sizi
    merci

Ben bu arkadaşların söylediği gibi şarj azalınca sinyal gidiyor söylemlerine katılmıyorum.Farklı bir hata var sanıyorum ama ne?
  • 1.1.4 4.6bl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.