Şimdi Ara

iPhone NAND Hafıza Değişimi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
22
Favori
90.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt
    Nand bellek bozulabilir, sonuçta harddisk veya hafıza kartı gibi depolama birimleriyle aynı mantık. Haricinde eğer montajda hata yoksa sıkıntı olmaz. Birde montaj yapıldı çalışıyor ama telefonu ısınmasına sebep olan bir şeyde çalıştırdınız diyelim, olur ya lehimlerde küçücük bir temassızlık olursa belki gevşeme olabilir.
  • Yakın zamanda yaptıran var mı dostlar Eşimin 6s ine yaptırtmak istiyorum güvenilir temiz bir yer varsa
  • Fotoparca.com gecen ay yapirdim sikinti yok tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 kasımda göndermiştim tokattaki firmaya, şimdiye kadar yavaşlık veya ısınma anlamında bir sorun yaşamadım. Sadece touch id bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. factory reset de yapmadım üşengeçliğimden. Ama hafıza olsun da touch id çok önemli değil. Bu arada küçük kızım çok düşürüyor telefonu belki ondan bozulmuştur touch id.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t.atli

    12 kasımda göndermiştim tokattaki firmaya, şimdiye kadar yavaşlık veya ısınma anlamında bir sorun yaşamadım. Sadece touch id bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. factory reset de yapmadım üşengeçliğimden. Ama hafıza olsun da touch id çok önemli değil. Bu arada küçük kızım çok düşürüyor telefonu belki ondan bozulmuştur touch id.
    öncelikle hayırlı olsun
    benim için touch id çok önemli
    daha önce nand işlemi yaptırmıs olanlar içinde touch id sorunu yasayan var mı ?
    pek rastlamadım ama arkadas belirtince içime bir şüphe düştü acıkcası ?
    sayg
  • harnold kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu neredeyse 6s plus telefon şimdilik hiçbir sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Tokattaki firmanın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz? 16 gb 6s plus cihazım var onu göndermek istiyorum.
  • Arkadaşlar kadıköydeki yer nerede adres ve isim paylabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 6s+ için düşünüyorum. araştırmalarıma göre beşiktaşda ki dükkan sahipleri bayağı ciddi ve prof. yapıyor bu işi , beşiktaşta ki yerde yaptırıp da sorun yaşayan var mı ?

    diğer parçalar zarar görüyor mu?
    6.ay dan sonra telefon oldu da bi sorun yaşadı bu nand değişimi ile ilgili yine de arkasında duruyorlar mı?
  • volkiboy V kullanıcısına yanıt
    6 ay garanti süresi geçince NAND hafıza tamiri için tekrar aynı ücreti verip yaptırmak zorundasın.Özeti 6 ayda bir bu NAND hafıza ücretini vericen artık 3 sene kullandın 6 kez bu ücreti veriyorum mantığı gütmelisin.Adamlar boşuna 6 ay garantı demiyor.7 ayda bozulma yaşarsa mecbur tekrar yaptırıcan.Sürekli NAND hafıza servisi abonesi olduğunu farzet..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle mantık mı olur :) o zaman 2 sene garantisi olan bütün ürünlerde garanti bitince sıkıntı çıkması lazım. Birçok arabanın garantisi 3 yıl. Bu üç seneden sonra sıkıntı çıkarıyor mu? Ya da çöpe atıyor musun? Yetkili serviste ücretli yapılan onarım dahi 1 sene garantilidir. Kanunen böyle bu iş. Onlar 1 sene verirken adamlar ne diye fazla garanti versinki? İyi bir işçilikte sıkıntı olmaz yeterki takılan bellek bilindik olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nand değişimi sağlıklı oluyor mu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Figo06 F kullanıcısına yanıt
    Ben 6+ 256 lik yaptırdım saat gibi çok şükür hanım kullanıyor (daha doğrusu çocuğun eline (:. ... Ama çok şükür hangi bir problem yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işlem 350 400

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Yine mantIk hatası yapıyorsun.Araba ile örnek veriyorsun.Araba ile telefon aynı donanımını? fiyat aynı? Hayır.Arabadadan örnek vereyim bilmiş arkadaşıma.Almanyada yaşıyorum sıfır BMW 7 Yıl garanti var.Mekanik artı elekteınik.Yedi sene geçince bile Onarım durumunda yasal 3 yıl garanti var.Hata bu sürede tekrarlanır 3 kez arabayı yenisi ile değiştirilir bu bir.Çünkü BMW teknik servisidir.iphone gelelim Apple servisi onarım yaparsa 2 yıl garanti verir ve bu süre zarfında sorun yaşanırsa hemen yenisi ile değişir.Çünkü NAND hafıza değişimi yapılmaz.Bu tür sorunda direk yenisi Apple tarafından verilir.NAND hafıza değişimi sorumludur bunu APPLE bile yapmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanunen ücretli yapılan her onarımın 1 sene garantisi gardır yetkili serviste. Bu süre üst sınırdır. Mantık hatasıyla alakası yok. Garanti süresi isterse 10 sene olsun yine sıkıntı çıkabilir. Ki sıkıntı çıksa dahi öyle hemen garanti kapsamında diye bir dava da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeolog005 kullanıcısına yanıt
    bu iletişim bilgilerini benimle de paylaşır mısınız rica etsem?
  • Merhabalar, yaptırdım 128gb yaklaşık bir hafta kadar oldu. Her hangi bir sorun yok saat gibi çalışıyor. Zaten tüm testlerini yapıp veriyorlar. Her hangi bir sorunda müdahale ediyorlar 6 ay içinde , ben ikna oldum yaptırdım ve hafıza olarak da yükleniyorum telefona :) bi sorun yaşamadım.
    Değişiklik olursa buradan paylaşacağım.
    Sorular varsa cevaplarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam ayıp oluyor millet para kazanıyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iPhone hafıza yükseltme işlemini ankarada yapan biryer varmı ben günübirlik kendim gitmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.