Şimdi Ara

İphone Mobil Tv Önerisi? (Ntvspor için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iphone 3gs telefonumdan ntvspor izlemem lazım. bana hangi mobil tv yi önerirsiniz?
    Hattım avea. aveada mobilvizyon var iphone destekliyor mu?. vodefone mobil tv ve turkcel mobil tv arasında kaldım avea mobilvizyon da olabilir hangisini öneriyorsunuz? fiyat ve kalite bakımından hangisini öneriyorsunuz? hangisinin görüntü kalitesi iyi?
    sizin önerinizle vodefone veya turkcell hat alacağım. internet paketine üye olmama gerek yok demi yani internet yemiyor sadece 3g üzerinden demi?
    başka alternatiflerde olabilir (wireless önermeyin). yardımcı olursanız sevinirim ntvspor için mobil tv istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 20 Eylül 2011; 14:04:42 >

• Turkcell mobil tv kuaniyorum. İnternet pakedimden kullanmiyor, aylik 10 tl veriyorum ve bayagi bir kanala sahip. Ayrica istediginiz program baslarken sizi uyarabilme gibi ozellikleri var.

Edge ile dusuk, 3g ile kaliteli yayinlar izliyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bu arada ntvspor dahil; fakat eurolig basketbolda falan acilmiyor ne yazikki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Turkcell mobil tv kuaniyorum. İnternet pakedimden kullanmiyor, aylik 10 tl veriyorum ve bayagi bir kanala sahip. Ayrica istediginiz program baslarken sizi uyarabilme gibi ozellikleri var.

teşekürler cevabın için. aylık 60 saat kullanıyorsun değil mi?
    zaten basketbol izlemiyom, ntvspordaki la liga maçları açılsın yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 20 Eylül 2011; 14:18:34 >
  • ttnet adsl aboneliğin varsa onun üzerinden tivibucep uygulamasında ntvspor mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

ttnet adsl aboneliğin varsa onun üzerinden tivibucep uygulamasında ntvspor mevcut

hayır superonline abonesiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_uzun

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Turkcell mobil tv kuaniyorum. İnternet pakedimden kullanmiyor, aylik 10 tl veriyorum ve bayagi bir kanala sahip. Ayrica istediginiz program baslarken sizi uyarabilme gibi ozellikleri var.

teşekürler cevabın için. aylık 60 saat kullanıyorsun değil mi?
    zaten basketbol izlemiyom, ntvspordaki la liga maçları açılsın yeter benim için.

Evet 60 saat; fakat ben ayda 8 saati gecemedim daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm saolasin
    Arkadaslar galiba Turkcell mobil tv kullanicagim. Vodafone mobil tv hakkında fikriniz var mı? Onu tavsiye eder mısınız.
  • quote:

Hmm saolasin
    Arkadaslar galiba Turkcell mobil tv kullanicagim. Vodafone mobil tv hakkında fikriniz var mı? Onu tavsiye eder mısınız.

hocam Vodafone 3G istiyor, wifi uzerinden kullanamiyorsunuz ama spor pakedin bedeli olan 5TL disinda 1 Lira odemiyorsunuz ve limitinizden dusmuyor 3G' nin ortalama 5 Megabit hizinda oldugunu varsayarsak oldukca tatminkar goruntu alabiliyorsunuz. Ben Kullaniyorum sikinti yasamadim.

Evet Tavsiye Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 21 Eylül 2011; 1:09:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Hmm saolasin

hocam Vodafone 3G istiyor, wifi uzerinden kullanamiyorsunuz ama spor pakedin bedeli olan 5TL disinda 1 Lira odemiyorsunuz ve limitinizden dusmuyor 3G' nin ortalama 5 Megabit hizinda oldugunu varsayarsak oldukca tatminkar goruntu alabiliyorsunuz. Ben Kullaniyorum sikinti yasamadim.

Evet Tavsiye Ederim.

Saolasin cevabın için. Niye Turkcell'de mobil tv icin paket bedeli dısında ayrı bir ücret daha mı ödeniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 21 Eylül 2011; 14:27:50 >
  • ?
  • Hayır ödenmiyor.
  • quote:

Arkadaşlar benim iphone 3gs telefonumdan ntvspor izlemem lazım. bana hangi mobil tv yi önerirsiniz?
    Hattım avea. aveada mobilvizyon var iphone destekliyor mu?. vodefone mobil tv ve turkcel mobil tv arasında kaldım avea mobilvizyon da olabilir hangisini öneriyorsunuz? fiyat ve kalite bakımından hangisini öneriyorsunuz? hangisinin görüntü kalitesi iyi?
    sizin önerinizle vodefone veya turkcell hat alacağım. internet paketine üye olmama gerek yok demi yani internet yemiyor sadece 3g üzerinden demi?
    başka alternatiflerde olabilir (wireless önermeyin). yardımcı olursanız sevinirim ntvspor için mobil tv istiyorum.

sakın para verme. ntv spor uygulamasını indir, bedava izliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Arkadaşlar benim iphone 3gs telefonumdan ntvspor izlemem lazım. bana hangi mobil tv yi önerirsiniz?

sakın para verme. ntv spor uygulamasını indir, bedava izliyorsun

• Bal yazilimin mobil tv programi var, iyi calisiyordu son zamanlarda kanallar acilmiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.