Şimdi Ara

İphone Menü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • söyle bir sorunum var menü açmaya calsıtıgım zaman ana ekran gelmıor.yani bu alttakı resimde olan bende yok acabayazılımla ılgılımı bır osrun yardımcı olursanız çoook sevınıcem.tesekkur ederım.
     İphone Menü sorunu

• büyük ihtimalle restore etmen gerekiyor
  • Menüyü açmaya çalıştığında sadece siyah ekran geliyorsa restore şart malesef.
  • hayır restore nasıl oluyor bu bir birde menu gelmıor basmayı bırak su yukarıdakı resım cıkmıor yanı
  • Elindekinin gerçek iphone olduğuna emin misin?
  • nasıl farkedıcekkı evet gercekk
  • iPhone'nun resmini çeker misin? Apple değildir belki? Hangi menüde takılı kalıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanı hanı parmagınla saga cekıp tus klıdını acıyorsunya o zaman menu gelcegıne syılar gelıyor o kadar hıc bırsey yapamıyorsun
  • Home tuşuna, yani ekranın alt kısmındaki tuşa bas.
  • hıc bırsey cıkmıor arkdasım klıdı actıktan sonra tekrar kapa ve hemen yanında yesıl renkte telefon ıconu varsana resmını cekıcem telım arkdasta saolsun o zamna daha ıı yardıom edersın saoslın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lancelot_1 -- 19 Şubat 2009; 22:32:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lancelot_1

yanı hanı parmagınla saga cekıp tus klıdını acıyorsunya o zaman menu gelcegıne syılar gelıyor o kadar hıc bırsey yapamıyorsun

Bu arada demek istediğini şimdi anladım. Sanırım telefonda güvenlik kilidi var, doğru şifreyi girmezsen menüye ulaşamazsın.
  • allah allah ya o tusları kullanrak arama yuapılor herhalde
  • Telefonun aktivasyonunu yaptın mı?
  • telefon o menüde kilitlenmiş olabilir. bende buna benzer bir sorun yaşadım. tuş kilidini açınca aynı yere geliyor vehiç bir şey yapamıyordum.
    mecburen reset attım.

restore için, kapama tuşuna ve ana menü tuşuna uzun süre basman gerekiyor (yeniden başlayana kadar)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordly

telefon o menüde kilitlenmiş olabilir. bende buna benzer bir sorun yaşadım. tuş kilidini açınca aynı yere geliyor vehiç bir şey yapamıyordum.
    mecburen reset attım.

restore için, kapama tuşuna ve ana menü tuşuna uzun süre basman gerekiyor (yeniden başlayana kadar)..

Hayır, senin dediğin restart. Restore bilgisayar ile itunes üzerinden yapılır.
  • Yahu arkadaşlar ne iphone um ne de ipod touch ım var ama ben bile anladım adamın dedğini siz anlamamışsınız. Arkadaşaım telefonda güvenlik kodu aktif edilmiş. Dolayısıyla tuşkilidini açmak için sağa kaydırmayı yaptıktan sonra güvenlik kodunu girmen gerekiyor. Kodu bilmiyorsan ne yapacağını ben de bilimiyorum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

Yahu arkadaşlar ne iphone um ne de ipod touch ım var ama ben bile anladım adamın dedğini siz anlamamışsınız. Arkadaşaım telefonda güvenlik kodu aktif edilmiş. Dolayısıyla tuşkilidini açmak için sağa kaydırmayı yaptıktan sonra güvenlik kodunu girmen gerekiyor. Kodu bilmiyorsan ne yapacağını ben de bilimiyorum ama

Ben yazdım yukarıda
  • restore yaptıktan sonrada sorun devam ediyor. Cihazın üzerinde jb li ios 4.2.1 vardı. Tekrar ios 4.2.1 kurulduğunda durum aynı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.