Şimdi Ara

İphone lightning kablo önerisi ve anker lightning kablosu lisanslı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. İphone lightning kablosu alacağım ve bu kabloyu da sürekli powerbank ile kullanmak durumunda kalacağım. Malumunuz orjinal kutudan çıkan kablonun ömrü pek uzun olmuyor bu yüzden örgülü diye tabir edilen bir lightning kablosu alacağım. Hepsiburada'dahttp://www.hepsiburada.com/anker-powerline-lightning-0-9-mt-orgulu-apple-lisansli-iphone-ipad-kablo-p-HBV000003RXTF?magaza=Hepsiburada böyle bir ürünle karşılaştım tavsiye eder misiniz? Son olarakta Apple sitesinde olmamasına rağmen bazı markalı ürünler Apple lisanslı diye belirtiliyor (Anker'da dahil). Bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim







  • Xiaomi Mi 20000 mah. 2. nesil ( quick charger 3.0 destekli) powebank satın alabilirsiniz. Siparişi verirken +10TL fark ile koruma kılıfı ve lightning dönüştürücü de satın alabilirsiniz. Yalnız şunu söylemeliyim batarya iri ve ağır.

    İri ve ağır batarya kullanım açısından beni yorar derseniz o zaman Xiaomi ZMİ 10000 (2.0) powerbank tavsiye ederim. İnce, şık bir powerbank. Üzerinde ışıklar olmasına rağmen isterseniz bluetooth ile bağlanıp programından kalan enerji süresini % olarak görebilirsiniz. Powerbank ile telefonu avcunuzun içinde tutup surf yapabilirsiniz.

    10dk'lık testlerde aralarında %4 civarında bir fark oluyor. (yani biri 10 dk da %8 doldururken diğeri %12 dolduruyor. aralarındaki fark %50)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 1 Aralık 2017; 11:2:2 >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler fakat soduğum soruyla alakalı bir cevap bulamadım yazdığınızda. Ben powerbank önerisi istemedim lightning kablosu önerisi istedim
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler fakat tercihim örgülü kablolardan yana. Birde Apple lisansı hakkında bir bilginiz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRRIDUCIBILI

    Öneriniz için teşekkürler fakat tercihim örgülü kablolardan yana. Birde Apple lisansı hakkında bir bilginiz var mı?

    Link Attığım Spigen Lisanslıdır. Örgülü Kablolar Pek Ömürlü Olmuyor Bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.