Bildirim
iphone'lar neden bu kadar pahallı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işletim sistemi. Galaxy Note 3 bile i5ten fazla kasar halbuki i5in 3 katı donanıma sahip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaliteli bir telefon fakat Türkiye vergileri var -
Sahsı gorusumdur kımse ustune alınmasın ama esek cok olduktan sonra semer vuran cok olur,uc ınsandan kork dagdan ınme dınden donme ve sonradan gorme atasozlerımızı hatırlatmak ısterım
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Sahsı gorusumdur kımse ustune alınmasın ama esek cok olduktan sonra semer vuran cok olur,uc ınsandan kork dagdan ınme dınden donme ve sonradan gorme atasozlerımızı hatırlatmak ısterım
öyle güzel söylemişsinki cuk oturmuş.. adam 45 yasında telden wireless dağıtma özelliğini nedir bilmez, telin binlerce özelliğinden bildiği 3 5 tanedir ama elinde görmemişlikten ve taksitle alınmış bir iphone görürsün ama zaten görmemiş sonradan görme olduğu içinde onu sıkı sıkı bir kaba koymus elinde dolandırır :) Aynen semer vuran cok olur dostum.. eline sağlık güzel özetlemişsin.. -
Aslında bu kadar pahalı olması yukardaki arkadaşın dediği gibi vergilerden kaynaklanıyo ama biraz fazla abartılıyo o da doğru
Vergiden kaynaklanıyorsa neden Samsung'a HTC'ye veya Sony'ye bu vergiler gelmiyor anlamıyorum. -
Diğer telefonlara nazaran çok ciddi kalite farkı
işletim sistemi
ios işletim sisteminin getirdiği ayrıcalıklar
genellikle yüksek kesime hitap eden müşteri kitlesi
tasarım,sağlamlık,vergiler vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 12 Eylül 2013; 15:44:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CakirAkinSen
işletim sistemi
bence kasa kalitesini falan kastediyorsanız en iyisi htc one şuan
işletim sistemi olarak wp de ios kadar stabil ama yarısı fiyatına en iyisi ayrıca stok android kullanan nexus4 de mesela çok stabil
ios un avantajı olduğu kadar dezavantajı da var , mesela çok kapalı olması , kişiselleştirilememesi
bunu biraz daha açarsan sevinirim
tasarımda xperia z , htc one bence daha iyidir , sağlamlıkta da 3310 en iyisidir
-
yüksek kesime hitap etmesi
vertu diye bir marka var bilirmisin bilmem 3310 özelliğindeki telefonları bir araba parası
buda o hesap -
quote:
Orijinalden alıntı: y.e.c.
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
öyle güzel söylemişsinki cuk oturmuş.. adam 45 yasında telden wireless dağıtma özelliğini nedir bilmez, telin binlerce özelliğinden bildiği 3 5 tanedir ama elinde görmemişlikten ve taksitle alınmış bir iphone görürsün ama zaten görmemiş sonradan görme olduğu içinde onu sıkı sıkı bir kaba koymus elinde dolandırır :) Aynen semer vuran cok olur dostum.. eline sağlık güzel özetlemişsin..
Eyvallah kardesım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ülkemizde iphone 3 bin liraya bile piyasaya çıksa şu anki fiyatlara alanlar yine alırlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: kungfukid
quote:
Orijinalden alıntı: CakirAkinSen
işletim sistemi
bence kasa kalitesini falan kastediyorsanız en iyisi htc one şuan
işletim sistemi olarak wp de ios kadar stabil ama yarısı fiyatına en iyisi ayrıca stok android kullanan nexus4 de mesela çok stabil
ios un avantajı olduğu kadar dezavantajı da var , mesela çok kapalı olması , kişiselleştirilememesi
bunu biraz daha açarsan sevinirim
tasarımda xperia z , htc one bence daha iyidir , sağlamlıkta da 3310 en iyisidir
bak o kısmı doğru söylüyorsun.Xperia z'yi bilmiyorum denemedim ama htc one kasa açısından çok güzel.Hem tasarımı güzel hemde kaliteli geldi.İos kişiselleştirmede biraz dediğiniz gibi kapalı bir sistem fakat fazla bir önem teşkil etmiyor.İos 7 ilede galiba çözüldü bu sorun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 13 Eylül 2013; 11:08:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tümör
yüksek kesime hitap etmesi
vertu diye bir marka var bilirmisin bilmem 3310 özelliğindeki telefonları bir araba parası
buda o hesap
Şimdi baktım internetten.Böyle tasarımlar olamaz ya.Sırf malzemesi altın ve deri diye 3310 tarzı telefona 6 bin tl istiyorlar.
edit:zaten nokianın alt markasıymış.Kendine has çok özelliği varmış,mermi geçirmez,parçalanmaz vs vs. 30 bin tl isteyen bile var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 13 Eylül 2013; 11:21:30 > -
Yaşlı teyzelerin elinde görüyorum ios'dan bir haber 3310 bile yeter ona o derece.Telefon popüler olunca herkes almak istiyor. -
Amiral gemisi olarak tabir edilen telefonların yurtdışı fiyatları hemen hemen aynıdır. (GSMArena dan bakabilirsiniz) 9GAG gibi sitelerde iphone 5s in kontratsız fiyatının ne kadar pahalı olduğunu söylediklerini gördüm ama Türkiyede bu telefonlar onların pahalı dediği fiyatlara satılsa inanın herkesin elinde iphone olur. Türkiyede hâlâ insanlar birbirlerini kullandıkları telefonlara göre yargılıyor hal böyle olunca da hangi telefon statü göstergesi olarak görülüyorsa o çok daha pahalıya satılıyor Türkiyede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X