|
iPhone kullanıcıları dikkat: SMS ile Apple hesap bilgileriniz çalınabilir!
-
-
Hayırlı işler her gün farklı bir olay ile uyanıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Afedersiniz herşeye sazan misali atlamanın alemi yoktur.Gelen ileti iyice irdelenir ona göre bir yol bakılır.
Bu acele nedir afedersiniz yangından malmı kaçırılıyor.
-
Son 15 gündür beni durmadan 850 numaralardan arayıp Google işletmenizin sıralaması sona ermiştir diyip detaylı bilgi için 1 tuşuna basınız diyor. Engelliyorum sürekli farklı numaralardan arıyorlar. En sonunda 1 tuşuna basıp bekledim. Kadının biri çıktı Google’dan arıyoruz dedi. Eee dedim, işletmenizin Google da sıralamasını kaybetmemesi için bilgilerinizin güncellenmesi gerekiyor dedi. Dedim bilgiler güncel bu sefer de ne zaman güncellediniz dedi? 5 ay önce bu sefer de 21 yorumunuz var, bunu yükseltebiliriz dedi. İhtiyaç yok dedim kapattım. Google işi gücü yok beni arayıp kaçıncı sırada olduğumu soracak. Bu dolandırıcılar da beyin yok
-
Yani bu sadece apple a özgü birşeymiş gibi saçma sapan bir haber yapmışsınız bravo ya.
-
Hassas kızlar gibi her şeyden etkileniyor iPhone.
-
Clickbait haberler işte.
-
Bu sadece Apple için geçerli değil ki tüm telefonlarda böyle yemleme zaten yıllardır var? En güvendiğiniz sistemde/telefonda bile bu tarz sms/mail e kanan biri rahatlıkla hack yiyebilir..
-
Bunu yapan Google değil, fakat Google adına çalışan ajanslar. Scam değil yani. Yaptıkları arama başına ücret alıyorlar ya da bir kotaları var.
Bir dönem benim bölgeme bakan, İngilizce bilen bir çalışanları ile Google Ads için aylık toplantı yapardık. O işten çıktı, yerine İngilizce bilmeyen, yalnızca yerel dili konuşan biri geldi. Haftada bir cevapsız çağrı bırakıyordu telefona arama kotasını doldurması için. Müdürüne şikayet ettim en sonunda, kovdular sanırım hıyarı, ne bir daha mail attı, ne de çağrı geldi.
-
Tam olarak nereye şikayet edebilirim? Gün de 2,3 kez arıyorlar bıktım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazartesi Outlook'u açınca bakayım nereye mail atmışım diye. Buraya bakan ajans ile size bakan ajans aynı değildir ama fikir verir en azından
Eğer sırf telefon üzerinden görüştüyseniz maile yönlendirin isterseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X