Bildirim
Iphone Kulaklıkla ilgili bir problem

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bir fikri olan yok mu arkadaşlar? -
+ ya da - nin ortasına basman gerekli sert eğer durmuyorsa müzik bi sıkıntı olmuş olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: furkansayan
+ ya da - nin ortasına basman gerekli sert eğer durmuyorsa müzik bi sıkıntı olmuş olabilir.
yani kulaklıkta müzik dinlerken hiçbir sorun yok,,mikrofonda çalışıyor fakat tuşlar çalışmıyor, çok garip geldi bana... -
Sesi yükseltip alçatmadada sorun varmı yokmu onu anlamadım... -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Sesi yükseltip alçatmadada sorun varmı yokmu onu anlamadım...
yükseltip alçaltma da olmuyor,, + ve - tuşunda sorun var yani, ama ne darbe aldı ne bişey oldu, durup dururken böyle olur mu? -
Kulakligi tam oturttugunuza emin misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
Kulakligi tam oturttugunuza emin misiniz?
evt iyice sıkıştırdım -
Orjinal kulaklik olduguna eminmisiniz ?
Evetse baska cihazda deneyin kulakligi ? -
yeri değil ama creative ep630 kulaklıgımın bas kısımlarini kesip iphoneun kulaklık kablosuna baglasam nasıl olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
Orjinal kulaklik olduguna eminmisiniz ?
Evetse baska cihazda deneyin kulakligi ?
Evt orjinal. Bugün deniycem başka cihazda -
Arkadaslar konuyu hortlatmadan edemedim kulaklığının ses acma kapama düğmesi çalışmayanlar kulaklığı taktıkları jakı diş çöpüyle temizlesinler muhtemelen toz tüy dolmustur temizledikten sonra kulaklığı takip deneyin çözüm komik gelebilir ama emin olun ise yarıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat714 -- 5 Eylül 2011; 20:50:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: murat714
Arkadaslar konuyu hortlatmadan edemedim kulaklığının ses acma kapama düğmesi çalışmayanlar kulaklığı taktıkları jakı diş çöpüyle temizlesinler muhtemelen toz tüy dolmustur temizledikten sonra kulaklığı takip deneyin çözüm komik gelebilir ama emin olun ise yarıyor
tsk ederim arkadasşm deniycem -
Evt kulakligim calisiyor cok tsk ederim arkadasim sayende ogrendim bunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X