Şimdi Ara

iPhone Klavyesi Metin Tahmini Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 6 Plus sahibiyim sürüm 8.0.2.
    İlk defa bir iPhone sahibi oluyorum ve klavyesi beni biraz kızdırıyor.
    Metin tahmini bana genellikle yanlış kelimeler öneriyor. Çoğu zaman otomatik düzeltmesine müsade ettiğim kelimerin cümle ortasında olmasına rağmen baş harfi büyük oluyor. Bu meret kullandıkça yazdığımız kelimeleri öğrenmiyor mu?
    Neden tanıtımındaki gibi hemen klavyenin üstünde önerilen kelimeler çıkmıyor?
    Klavyenin ayarlarına baktım sorularımla alakalı bir ayar göremedim. Şimdilik otomatik düzeltmeyi kapattım.
    (Not:3ncü parti klavyeyi şimdilik önermeyin çünkü hiçbirinde türkçe dil desteği yok)

• Benim de iphonede yaşadığım en büyük hayal kırıklığı bu oldu. Beğenilmeyen wp de bile swype klavyenin Türkçesi varken iphonede yok. Androidin klavyelerinde kelime tahminleri varken maalesef iphonede yok. Umarım en kısa zamanda swype klavyeye Türkçe desteği gelir.
  • Garibim Türkçeye destek yok galiba.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Appledan umudu kestim bari 3ncü partilerin Türkçe desteği olsa
  • Bu iOS 8 de böyle oldu çok çok kötü olmuş hiç alakasız kelimeleri yanlış diye başka kelimelere çeviriyor dediğiniz gibi cümle ortasında baş harfi büyük yapıyor

Hatta yukarıda kullandığım "dediğiniz" kelimesini baş harfi büyük yazdı sizde deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Merhaba arkadaşlar.
    iPhone 6 Plus sahibiyim sürüm 8.0.2.
    İlk defa bir iPhone sahibi oluyorum ve klavyesi beni biraz kızdırıyor.
    Metin tahmini bana genellikle yanlış kelimeler öneriyor. Çoğu zaman otomatik düzeltmesine müsade ettiğim kelimerin cümle ortasında olmasına rağmen baş harfi büyük oluyor. Bu meret kullandıkça yazdığımız kelimeleri öğrenmiyor mu?
    Neden tanıtımındaki gibi hemen klavyenin üstünde önerilen kelimeler çıkmıyor?
    Klavyenin ayarlarına baktım sorularımla alakalı bir ayar göremedim. Şimdilik otomatik düzeltmeyi kapattım.
    (Not:3ncü parti klavyeyi şimdilik önermeyin çünkü hiçbirinde türkçe dil desteği yok)

klavyenin türkçe desteği yok.Birkaç dilde öneri verebiliyor.

• En güzeli tahmini kapatıp manuel yazmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    +1

Türkçe harfler açık kullananlar var ben onlara şaşırıyorum. Benim parmaklarım sığmıyor o kadar ufak tuşlara.
  • Ben de o kişilerdenim. Arada bi yanlış basıyorum falan ama bir süre sonra alışıyorum denemeni öneririm [:'(]
  • Steve Jobs yazıcam ben Steve yazmadan o Arefe'ye çeviriyor.

Ya imana gelmişler yada Steve Amca'yı silmeye çalışıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

+1

Türkçe harfler açık kullananlar var ben onlara şaşırıyorum. Benim parmaklarım sığmıyor o kadar ufak tuşlara.

Bu sorun bir bende var sanıyordum.Yalnız değilmişim
  • Ben Türkçe karakterleri kullanmayı seviyorum niye 2 de de öyle kullanıyordum.
    Eğer iOS 8 ile bu tahmin sıkıntısı çıktıysa umarım düzeltirler. Hiç apple ürün hizmetinden faydalanmadığım için bilemiyorum. Umarım Samsung gibi bizi ortada bırakmayıp bir Güncelleme yayınlarlar. Tek tesellim 3ncü parti klavyeler. Onlara kesin Türkçe dil desteği gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

+1

Benim ellerim çok küçük 2 hafta önce aldım aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum Türkçe harfler ile. :) İlk gün zorlanmıştım Windows phone'dan geçtiğim için, tüm harfleri yanlış da yazsam WP anlıyordu tek özelliği oydu zaten WP'nin. Iphone çok geri kalmış Türkçe öneri falan kısmında ama Swift Key falan Android'de Türkçede iyi işler yapıyor bize de gelecektir yakın zamanda.
  • Gelişme yok hala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.